avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandra Sopartoc

Activitate Alexandra Sopartoc

Răspuns la discuția Accident
va rog astept un raspuns
Discuție Accident
Buna ziua ! Am fost victima unui accident rutier ..in care șoferul unei motociclete ă intrat in noi după ce am traversat strada nea izbit pe trotuar sunt 5 luni de atunci se mai poate da in judecata eu nu merg momentan ..in urma accidentul a rezultat vătămare corporală ă 3 persoane din care eu am maximul de zile de la medicul legist am 95 -100 si care sunt sansele sa castig procesul

Răspuns la discuția Orange -Romania


Alexandra Sopartoc a scris:

Buna ziua ! A-și avea și eu o intrebare am sunat la Orange pentru rezilierea contractului orange deoarece mi-a venit o factura de 275 de lei este o suma mare ! Am sunat la ei și mi-sa spus ca trebuie sa platesc o taxa ,pentru reziliere am citit pe internet ca nu au dreptul sa ceara aceasta taxa! Îmi puteți da un răspuns ?

Discuție Orange -Romania
Buna ziua ! A-și avea și eu o intrebare am sunat la Orange pentru rezilierea contractului orange deoarece mi-a venit o factura de 275 de lei este o suma mare ! Am sunat la ei și mi-sa spus ca trebuie sa platesc o taxa pentru reziliere am citit pe internet ca nu au dreptul sa ceara aceasta taxa! Îmi puteți da un răspuns ?