avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident

Buna ziua ! Am fost victima unui accident rutier ..in care șoferul unei motociclete ă intrat in noi după ce am traversat strada nea izbit pe trotuar sunt 5 luni de atunci se mai poate da in judecata eu nu merg momentan ..in urma accidentul a rezultat vătămare corporală ă 3 persoane din care eu am maximul de zile de la medicul legist am 95 -100 si care sunt sansele sa castig procesul

Ultima modificare: Duminică, 16 Februarie 2020
Alexandra Sopartoc, utilizator
va rog astept un raspuns
Din descrierea dvs, fapta motociclistului indeplineste conditiile de tipicitate ale infractiunii de vatamare corporala din culpa. Asigurati-va apararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un motociclist a intrat in mine ApostolideT ApostolideT In data de 10.07.2011 am avut un accident cu masina in jurul orei 12.05 . Accidentul s-a desfasurat astfel : 1. ma aflam intr-o parcare situata pe ... (vezi toată discuția)
De la un accident rutier la santaj. ce sa fac? Alexandrina  Iacob Alexandrina Iacob Sotul meu a avut un accident in urma cu o saptamana , conducand un logan a iesit de pe o strada secundara , in timp ce se asigura , un motociclist a intrat in ... (vezi toată discuția)
Fuga de la locul accidentului Leonusz Leonusz Buna ziua!!! Acuma de o saptamana am avut un accident, nu am accordat prioritate la un motorciclist, acceasta fiind incepator s-a speriat in loc s-a ma ... (vezi toată discuția)