avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Orange -Romania
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Orange -Romania

Buna ziua ! A-și avea și eu o intrebare am sunat la Orange pentru rezilierea contractului orange deoarece mi-a venit o factura de 275 de lei este o suma mare ! Am sunat la ei și mi-sa spus ca trebuie sa platesc o taxa pentru reziliere am citit pe internet ca nu au dreptul sa ceara aceasta taxa! Îmi puteți da un răspuns ?
Cel mai recent răspuns: Alexandra Sopartoc , utilizator 11:12, 19 Februarie 2019
Formulați o somație prin avocat solicitând rezilierea contractului.
Dacă nu produce efecte, va trebui să formulați o acțiune având acest obiect.
Având în vedere că acea clauză nu este inserată în contract, ci doar în termenii generali de utilizare, apreciez că nu este fondată solicitarea.

Alexandra Sopartoc a scris:

Buna ziua ! A-și avea și eu o intrebare am sunat la Orange pentru rezilierea contractului orange deoarece mi-a venit o factura de 275 de lei este o suma mare ! Am sunat la ei și mi-sa spus ca trebuie sa platesc o taxa ,pentru reziliere am citit pe internet ca nu au dreptul sa ceara aceasta taxa! Îmi puteți da un răspuns ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze abuzive VONPAUL006 VONPAUL006 Sintem o societate comerciala si am incheiat un contract pe net (la distanta) de servicii date si telefonie cu Orange. Considerind ca are ... (vezi toată discuția)
Probleme după rezilierea contractului telefonic cu orange Florian_Gabriel_Felix Florian_Gabriel_Felix Bună ziua! Mă numesc Florian Gabriel Felix, și aș vrea dacă se poate, să dispun de un anumit ajutor, de o informație sau un pont pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperatori creante Cristian Vaduva Cristian Vaduva Va salut,am o problema veche cu Orange,in Octombrie 2014 am semnat un contract de telefonie mobila cu Orange,respectiv internet mobile,am primit un dispozitiv ... (vezi toată discuția)