avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 139 soluții astăzi
Forum Activitate cristalina

Activitate cristalina

Am inteles raspunsul dvs. dar nu cunosc motivarea lui. asta mă interesa să imi spuneți. Vă mulțumesc oricum
dc spuneți ca nu a operat prescriptia? cum ati calculat dvs: daca termenul curge de la fiecare rata in parte care are si o data scadenta?
In anul 2003 s-a incheiat un contract cu o firma pt electronice. in 28.11.2007 era ultima rata pt acest credit. termenul de prescriptie se calculeaza pt fiecare rata in parte sau de la ultima rata (cea din 28.11.2007)?
Bunica mea a făcut un credit la o firma si a luat niste electrocasnice in anul 2003. Ultima rata era pe data de 28.11.2007. Acum firma a dat-o in judecata si solicita 2 miliarde. Datoria s-a prescris? Se calculeaza termenul pt fiecare rata in parte sau de la ultima rata?
Corect. Dar nici legal nu este atata timp cat prin nicio lege nu i se confera acest drept. Nu?
Politistu l-a insotit pe conducator la spital,acesta speriat a refuzat recoltarea probelor. După ce au plecat de la spital, conducatorul a constientizat gravitatea faptei sale si a solicitat politistului sa se intoarca la spre a i se recolta probele biologice. Politistul i-a refuzat acest drept motivand ca trebuia sa accepte de prima oara. Mentionez ca din momentul refuzului până ca solicitarea de a se reintoarce la spital au trecut aproximativ 10 min
asta am inteles, dar cu privire la refuzul politistului ? nu este un abuz in serviciu? are dreptul politistul sa refuze recoltarea probelor?
in urma testării a avut o concentratie de alcool in aerul expirat de 0,86. A refuzat recoltarea probelor biologice. După ce a constientizat gravitatea refuzului, politistul a refuzat sa il conduca la unitatea sanitara pentru prelevarea probelor biologice. Ce se poate intampla in cazul asta?
Răspuns la discuția Proprietate inaintea casatoriei
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca dvs cumparati noul imobil cu banii obtinuti din vanzarea apartamentului personal(obţinut inaintea casatoriei) şi acest imobil aste tot bun propriu. El va inlocui apartamentul dinaintea casatoriei ,iar in fata unui eventual partaj avesta nu se va imparti;în consecinta sotul nu va avea drepturi asupra imobilului.
Răspuns la discuția despre succesiune
Stoica Ioana a scris:

Puteti sesiza si instanta de judecata , in vederea deschiderii succesiunii , eventual a iesirii din indiviziune.Desi procedura poate parea anevoiasa , de durata , sunt evitate in acest mod taxele notariale.

Colegele mele , insa , au indicat varianta cea mai rapida.;)


Dacă apelaţi la un avocat puteţi să soluţionaţi acesta problemă mult mai ieftin(comparativ cu taxele notariale) şi destul de repede.