avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Activitate ceraselacera

Activitate ceraselacera

Proprietarul dintr-o asociatie de proprietari poate fi reprezentat in adunarea generala de catre o persoana care nu e proprietar in acel bloc? Multumesc!
Face diverse cumparaturi: plicuri rozatoare, materiale elctrice, de curatenie etc. Nu tre sa justifice distanta si nr km parcursi? Rog raspuns peroane cu competente! Multumesc!

Care sunt documentele necesare intr-o asociatie de proprietari, cand un membru in comitet, cu contract de mandat deconteaza bon pentru combustibil? Multumesc!
Va multumesc!
Imputernicire membru comitet. Un membru al comitetului executiv poate imputernici un alt membru sa-l reprezinte in sedinta comitetui?
Multumesc!
Multumesc!

Presedintele este proprietarul unei locuinte din bloc; trebuie sa locuiasca neaparat acolo? Multumesc!
Multumesc!
Certificat de validare a datoriei….in asociatie un locatar a primit cardul de energie dar in locuinta sta doar fiica acestuia….posesorul cardului locuieste la o alta adresa. Pot elibera certificatul pe numele acestuia? Multumesc!
E o parere sau este specificat in oug? Eu nu am gasit in mod expres aceasta mentiune. Cand spui “asociatie” te gandesti la reprezentantul legal. Da, daca spunea “administratie” atunci da, vorbeam despre administrator! In plus nu se solicita nicio semnatura a celui care completeaza pe acel certificat. O hartie completata nesemnata!
Deci asociatie devine operator de prelucrare a datelor cu caracter personal? Asa de simplu este? Nu trebuie anuntat pe undeva? Multumesc!