avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Certificat de validare a datoriei….in asociatie un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Certificat de validare a datoriei….in asociatie un locatar ...

Certificat de validare a datoriei….in asociatie un locatar a primit cardul de energie dar in locuinta sta doar fiica acestuia….posesorul cardului locuieste la o alta adresa. Pot elibera certificatul pe numele acestuia? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ceraselacera , utilizator 20:43, 8 Martie 2023
Adresa din buletin si din card trebuie sa fie aceeasi, adica a asociatiei dvs(mie mi-a cerut un locatar certificatul si, cand am verificat, erau amandoua pe alta adresa, dar el a crezut ca ia de unde locuieste fizic).
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu ci la plata cu voucher a facturilor de energie romeo bratu romeo bratu Buna ziua, Pentru a putea plati facturile la energie cu voucherul, trebuie ca adresa de pe buletin sa coincida cu adresa de pe voucher. Ce se intampla in ... (vezi toată discuția)
Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului ... Victor Romascu Victor Romascu Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului de validare, pentru plata energiei termice cu ajutorul cardului de energie. Este vreo limitare ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante asociatie de proprietar asociatie de proprietar Proprietarul unui apartament a decedat. Nu s-a dezbatut nici o masa succesorala, acesta avand o fiica plecata din tara si de care nu se cunoste nimic. ... (vezi toată discuția)