avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate brenduta

Activitate brenduta

mare mister cu data examenului, se pare.....
Răspuns la discuția lege 200/2006
multumesc, freelis.cred ca nu m-am exprimat bine..ma refeream la motivul in sine pt care decizia ajofm nu ar fi legala, de genul ca nu au interpretat bine legea....ideea e sa resping motivarea lor ca daca in mom deschid insolv nu eram angajat, nu pot beneficia de bani din fondul de garantare...ceva idei care sa se regaseasca in lege?
Răspuns la discuția lege 200/2006
avem dreptul, dar pe ce temei?decizia lor-de respingere a cererii, evident, este motivata d efaptul ca nu s-a respectat una din cele 2 conditii din lege (ceea ce e fals), dar apoi invoca dispoz din normele metodologice care spun ca se pot recupera doar 3 salarii anterioare sau ulterioare datei de deschid a insolv
bafta tuturor!poate 2014 va fi si anul meu si tb sa va intreb, avand in vedere ca s-a anticipat putin despre examenul viitor, de unde stiti ca se va organiza in vara 2014?eu nu stiam nici despre acestavara 2013....un link ar fi ok
Răspuns la discuția lege 200/2006
nu mi-a mai raspuns nimeni....din pacate, cei de la ajofm procedeaza in felul urm-in fct de actele primite de la angajator prin lichidator, acorda banii salariatilor care aveau ctr de munca inainte/dupa cu max 3 luni raportat la mom insolventei!!!!!!!!!!nu mi se pare corect....a trecut cineva prin asa ceva?evident ca as contesta dispozitia prin care mi s-ar respinge cereea!
Răspuns la discuția chemare in judecata banca
multumesc frumos!deci...taxa judiciara de timbru se plateste sau nu daca ceri restituirea platii nedatorate in aceeasi cerere privind anularea clauzelor abuzive???
buna ziua!ma ajuta cineva cu un model de cerere chemare in judecata a bancii pt constattarea clauzelor abuzive si recuperarea platii nedatorate?ma refer la terminologia specifica si la baza legala, nu la redactarea cererii in sine..e vorba de credit in franci elvetieni, nevoi personale, fara garantie, in care dobanda aplicata este una variabila in functie de "evolutia pietei financiar-bancare si/sau a costului finantarii si gestionarii creditului".multumesc anticipat
Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la un an la 6 ani retinerea si nevarsarea, cu intentie, in cel mult 30 de zile de la scadenta, a sumelor reprezentand impozite sau contributii cu retinere la sursa.

aici intra si nevirarea cass de catre pfa, chiar daca nu exista nicio decizie de impunere care sa stabileasca cuantumul si termenul de plata??????????
Răspuns la discuția instanta competenta teritorial
aham...si in acest caz este obligatorie parcurgerea etapei de mediere informativa?unde, avand in vedere domiciliul, respectiv sediul diferite?
in ctr incheiat cu banca in 2008, instanta competenta terit este stab ca fiind cea de la sediul bancii (logic, nu?).ca si client, vreau sa dau banca in judecata pt anularea unei clauze abuzive-are aceasta clauza prioritate fata de cea stab in art. 113 pct. 8/ncpc, respectiv "instanţa domiciliului consumatorului, în cererile având ca obiect executarea, constatarea nulităţii absolute, anularea, rezoluţiunea, rezilierea sau denunţarea unilaterală a contractului încheiat cu un profesionist sau în cererile având ca obiect repararea pagubelor produse consumatorilor"?