avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Activitate Anisharobert31

Activitate Anisharobert31

Bună seara! Am încercat să fac un împrumut online la o bancă pe nume mona credit bank și când trebuia să îmi citeze banii în cont mi-au cerut aproape 400de euro garanție. Cand am spus că nu le pot da acești bani, au început să mă amenințe că au adresa mea și mă vor găsi. Le-am trimis o copie de CI și am semnat un contract trimis de ei. Ce se poate întâmpla?
Răspuns la discuția Relații personale cu minor
De sâmbătă dimineață ora 9 până duminică 0ra 16

Răspuns la discuția Relații personale cu minor
Eu nu sunt împotriva faptului să nu meargă la tatăl său, problemă mea este că nu îl dorește decât o zi desi eu mi-am exprimat acordul să petreacă împreună chiar și toată vacanța de vară, și faptul că nu dorește nici să îi facă testarea pentru depistarea virusului. Nu este prima dată când vine bolnav de la tatăl său, dovadă că nu este un tată responsabil și nici nu si-a asumat raspunderea ( nu a mers la medic, nu a achitat tratamentul, nu a avut grijă de el). Mi s-a reproșat că fac diferența intre copii dar dacă vine posibil infectat, cine are grijă de el si de frații lui în același timp? Ma repet, tatăl lui nu îl vrea decât o zi, după care nu îl mai interesează absolut nimic despre el.

Răspuns la discuția Relații personale cu minor
Dar il pot obliga în vreun fel să îi facă analizele pentru a vedea dacă este sănătos? Sau dacă îmi îmbolnăvește familia, eu cum îl trag la răspundere?
Bună ziua! Am un băiat de 14 ani care conform unei hotărâri judecătorești definitive trebuie să meargă la tatăl său două zile. Eu mai am un copil de 2 ani si o fetiță de 5 luni. În ce condiții pot lăsa băiatul ce mare să meargă la tatăl său fără a risca sa îmi imbolnaveasc și ceilalți copii de covid-19? Sau pot să le asigur doar o relație online fără a fi acuzată că nu respect hotărârea judecătorească? Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Concediu crestere copil


Cornel Vasile a scris:

Da, veti mai beneficia de încă doi ani de concediu pentru cresterea copilului.

Si voi primi 85% din indemnizația pe care o primesc acum?
Bună ziua! Mă aflu în concediu de creștere copil până în luna noiembrie 2019 când va împlini bebe 2 ani insa tot in noiembrie 2019 voi mai avea un bebe. Voi mai beneficia de încă doi ani de concediu crestere copil? Si ce banuti voi primi? Nu am alte venituri realizate in perioada CCC. Mulțumesc!