avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate tobescu

Activitate tobescu

Va multumesc pentru intelegere.

Va doresc tuturor SARBATORI FERICITE DE CRACIUN.
Buna seara, as vrea sa va informez ca dna avocat pe care o am a revenit, dansa a fost plecata in weekend prelungit stiind ca 1 decembrie este sarbatoare. Pana la acest incident eu am avut (si am acum din nou) incredere totala deci acum cred ca mai sunt avocati cinstiti in Romania.

Am angajat o avocata pe care am gasito pe bursa de servicii pentru ca sa mi recupereze banii de la 2 avocati escroci. I-am dat banii cum am convenit dar dupa ce a primit toti bani nu mai raspunde la apelurile mele. Ce trebuie sa fac? Am celtuit 3.000 euros fara sa am cauzele mele terminate. As avea nevoie de sfaturi de la specialisti, va rog.
Stimate domn Patrascu, aveti foarte mare dreptate si am inteles si eu de catva timp. O sa urmez sfatul Dvs. In ceea ce priveste un avocat bun imi este greu sa l recunosc pentru ca eu locuiesc in strainatate si cand telefonez la un avocat este tot bun si roz, dupa aceea se vad rezultatele.
Va multumesc mult pentru sfaturile Dvs.

Numai bine,
dna Tobescu
Buna seara, dle Patrascu, multumesc pentru mesajul Dvs. Eu decand i-am dat procura (circa 2 luni) nu am incetat sa i cer contractul de asistenta si opinia legala deci pentru ca el nu a vrut sa mi le dea trebuie sa fac o sesizare la decanului baroului, dar la care barou? El nu face parte din baroul traditional si in plus face parte din doua barouri Bota. Trebuie sa mi iau un avocat pentru ca eu nu sunt in Romania.
Multumesc pentru sfatul Dvs. s vrea sa mi spuneti daca se poate, baroul Bota este legal sau nu? Avocatul nu mi a spus ca el fae parte din acest barou.
Multumesc pentru raspunsul Dvs. Asa o sa fac, o sa urmez sfatul Dvs.
Face parte din biroul Bota
Buna ziua, as avea nevoie de sfaturile Dvs.

Sunt la al treilea avocat. Pe acesta din urma l-am ales pentru ca am vazut ca este ultra mediatizat si am crezut ca el poate sa ia "taurul de coarne" in afacerile mele.Acest avocat a fixat pretul (nu a fost negociat) si mi a spus ca se "inhama" la lucru imediat ce primeste banii. I-am trimis banii cum ne-am inteles, dupa care eu i-am cerut opinia legala si contractul de asistenta juridica. Acest domn avocat m-a purtat, mai bine de 2 luni cu vorba (ca mi-l trimite, ca l-a trimis, ca il trimite dar nu pe banii lui (i-am trimis 20 euros pentru trimiterea contractului) iar cand i-am spus ca nu i mai trimit nici un ban pentru ca nu am semnt un contract (sa stiu si eu la ce ne-am angajat) mi-a spus ca el nu face contract de asistenta juridica (m-a mintit pe toata perioada asta cu trimiterea contractului), ca el are o procura si cu aceasta poate sa lucreze "eu nu pun contract si imputernicire cand am procura.oriunde pun procura" "nu lucrez sub presiunea nimanui.ce sa va zic pe vorbe fara sa stiu ce e in dosare?cand va grabiti si nu aveti incredere.nu mai cautati avocati ca nimeni nu se va intelege cu dvs". As vrea sa va informez ca eu nu am cerut decat opinia legala pentru dosarele pe care i le-am incuvintat si sa semnam un contract de asistenta juridica cum prevede legea. Eu i-am trimis prin posta electronica dosarele mele cu documente pe care le-am obtinut in copie (lizibile si ilizibile) deci eu nu pot sa i dau originalele (chiar daca le as fi avut nu i le-as fi dat) pana acum nu am auzit ca un avocat imi cere originalele (eu nu pot sa fabric de exemplu originale dupa un dosar trimis mie de la Politie in copii). Deci am renuntat la serviciile lui (nu vreau sa mai ascult minciunile lui) dar vreau sa mi recuperez banii dati pentru ca eu nu am avut nici o proba ca el lucra pe dosarele mele. De fiecare data promitea ceva dar nu se tinea de cuvant. Problema este ca pe 5 septembrie am termen la judecatorie si nu am inca un avocat.

Va multumesc pentru ajutor

Răspuns la discuția in cat timp se depune apelul??
Stimata doamna Krissia, in primul rand vreau sa va spuns ca sunteti foarte frumoasa. As vrea sa va informez ca eu locuiesc in Franta si pentru moment nu pot sa merg in Romania, medicul meu imi interzice orice deplasare pentru ca sunt foarte bolnava. Din cauza asta mi am luat 2 avocati (unul in penal si unu in civil). Fiecare de la inceput iti spune, fara ca sa examineze dosarul, ca el castiga procesul pana la urma pierde procesele cu succes. Ultimul este cred ca cel mai puternic in pierderea proceselor. Este pacat ca pe acest site nu se da numele avocatilor carora nu le place sa pledez dar numai sa ia banii. Bunicul meu a fost avocat dar pot sa va spun ca a fost dat in ziare, a avut multe premii a fost primar i in acelasi timp invatator. El lucra, bunica mi a spus pina in zori si nu avea nici sarbatori, el era prezent pentru toata lumea.
Dupa ce am pierdut in penal, am cerut o copie dupa dosarele de la Parchet, CATASTROFA
In actele premergatoare, politistii nici nu cunosteau numele defunctei mama, numele era al notare publice, numele notarului public era cel al martorului asistent, dupa decesul tatalui toate bunurile mostenite de la tata erau mostenite de la mama. Cel mai mult m-a suparat faptul ca s-a scris in PV ca defuncta mama nu a lucrat nici o data, or, mama a lucrat mai bine de 40 de ani. In plus, mama a primit pensia pana la deces dar la Casa de pensii mi au spus de acolo ca nu au nici un dosar pe numele ei (le am dat numarul dosarulu.
Al doilea avocat mi a spus ca este bine sa atacam in civil. Ca si primul, el v-a castiga toate procesele, este un batant si nu ia decat dosare pe care stie ca le castiga. Eu i-am trimis concluziile mele, borderou de piese, ca sa i usurez munca. I-am trimis multe documente din dosarele de la parchet, procurorii nu au observat nimic, nici ca nu era numele mamei in PV, ca notarul poarta numele martorului. Le am dat niste state de plata cu semnaturile mamei, nu au tinut seama de nimic. Cel de al doilea nu se misca, eu i-am trimis sfaturi de la persoane foarte competente dupa situl acesta si doua zi aveam un raspuns. El a facut niste greseli foarte mari, este tanar si nu are experienta decat in numararea banilor.

1. La data proceselor in civil, procesul in penal era terminat.

2. Eu am cerut avocatului si mi-a raspuns ca se gandeste la care varianta sa faca recursul dr pana acum se gandeste.

As vrea sa va spun ca am deciz sa schimb avocatul, voi profita de vacantele judecatoresti ca sa legalizez procura, sunt pe ultima suta de metri, dupa care anulez contractul de asistenta juridica al avocatului actual.

Va multumesc foarte mult pentru ajutorul Dvs, o sa aplic sfaturile "à la lettre".