avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Activitate Roxana Amariei

Activitate Roxana Amariei

Răspuns la discuția schimbare nume cabinet
La Barou, m-am dus cand am avut timp, cat de repede am putut. Acea adresa mi-a dat-o cat de repede s-a putut, nu mai retin, trebuia semnata de decan.
La AFP nu am platit nimic si nu m-au verificat daca sunt cu platile la zi. Peste o saptamana mi s-a eliberat noul CIF.
Răspuns la discuția schimbare nume cabinet
La Barou va trebui sa depui o cerere impreuna cu copie de pe certificatul de casatorie plus CI, prin care sa le arati ca incepand din acel moment cabinetul va purta denumirea de x, apoi ei vor elibera o adeverinta catre AFP din care sa rezulte ca de acum inainte cabinetul va avea denumirea de x.
Cu aceasta adeverinta plus vechiul CIF, plus copie certif casatorie si CI, mergi la AFP, completezi declaratia nr...., nu mai stiu cat, apoi se elibereaza un alt CIF, cu noua denumire, dar nr CIF-ului ramane acelasi.
Răspuns la discuția Curs mediator
Am facut un astfel de curs la Iasi, la Centrul Regional de Negociere si Facilitare, in 2007, curs in urma caruia cei care l-au urmat au obtinut atestarea din partea Consiliului de Mediere. Este adevarat ca pana in prezent nu am facut practic nici o mediere. Dar ce este important este ca inveti anumite chestiuni legate de negociere, de comunicare, care sunt utile oricand.