avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Activitate carmen.suciu1

Activitate carmen.suciu1

Inteleg la ce va referiti, multumesc pentru confirmare!
Ce avantaje poate avea angajatul in situatia in care acesta face sesizari angajatorului asupra faptului ca societatea nu a intocmit un contract colectiv de munca (desi a depasit numarul de 21 de angajati)?
Va multumesc!
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.
In contextul in care din data de 9 noiembrie telemunca este obligatorie, poate totusi angajatorul sa cheme la locul de munca un angajat care nu face dovada ca lucreaza de acasa? (expl: respectivul angajat nu se conecteaza la sedintele on-line, nu raspunde la mailuri, nu avem absolut nicio dovada a angajatului ca acesta isi indeplineste sarcinile de munca)
Va multumesc mult!
Vizitator din Polonia
In situatia in care avem un coleg, din Polonia, care doreste sa vina la noi la sediul din Bucuresti pe la jumatatea lunii septembrie, inteleg din lista statelor cu risc epidemiologic ridicat ca poate veni pe teritoriul nostru fara a sta in carantina de 14 zile. Cel putin pentru moment asa observam de pe site-ul centrului national de sanatate publica. Intrebarea mea este, in momentul in care aceasta persoana va reveni in Polonia, acolo va trebui sa stea in izolare timp de 14 zile?
Răspuns la discuția Masini electrice
Va multumesc!
Răspuns la discuția Masini electrice
Asadar, daca nu este vorba de amenda, statul cum se poate intoarce impotriva angajatorului ?
In situatia in care un angajat isi incarca masina electrica personala, la sediul biroului unde lucreaza, atunci se poate considera ca angajatorul ii ofera un beneficiu ascuns? Cu alte cuvinte, ar putea primi angajatorul o amenda pentru ca nu plateste impozit pe acel beneficiu?
Va multumesc!
Va multumesc!