avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Vizitator din Polonia In situatia in care avem un ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Vizitator din Polonia In situatia in care avem un coleg, din ...

Vizitator din Polonia
In situatia in care avem un coleg, din Polonia, care doreste sa vina la noi la sediul din Bucuresti pe la jumatatea lunii septembrie, inteleg din lista statelor cu risc epidemiologic ridicat ca poate veni pe teritoriul nostru fara a sta in carantina de 14 zile. Cel putin pentru moment asa observam de pe site-ul centrului national de sanatate publica. Intrebarea mea este, in momentul in care aceasta persoana va reveni in Polonia, acolo va trebui sa stea in izolare timp de 14 zile?
Cel mai recent răspuns: carmen.suciu1 , utilizator 16:46, 24 August 2020
Acest lucru ar trebui să îl afle de la autoritățile competente din Polonia,autorități sanitare probabil cu atributii similare DSP,-ului de la noi.Teoretic această posibilitate exista atat timp cat nr cazurilor de contaminare din țară va creste..
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

[covid - tari terte] buna ziua, as avea o intrebare, autoritățile au stabilit condiții ... RamonaBG RamonaBG Buna ziua, As avea o intrebare, autoritățile au stabilit condiții pentru strănii care vin în România din state terţe, indiferent de lista pe care ... (vezi toată discuția)
Refuz intrare romania dombricka dombricka La intrarea pe teritoriul Romaniei, la aeroport, se cere sa completezi o declaratie pe proprie raspundere prin care esti de acord sa te autoizolezi 14 zile. Am ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața, conform hotărârii nr. 43 din 1 iulie 2021 ... donbarlone donbarlone Buna dimineața, Conform Hotărârii nr. 43 din 1 iulie 2021 privind aprobarea listei țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat, criteriile pe ... (vezi toată discuția)