Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
M-am exprimat greșit . Nepotul meu joaca forbal și a găsit un impresar in Anglia . Acel impresar a trimis un model de mandat de reprezentare prin care cere ca parintele sa îl mandateze pentru reprezentarea fotbalistului ( 17 ani are băiatul ). . Nu este specificata o perioada și nici dacă este gratuit mandatul . El spune ca își ia comision de la club. Dar cere sa fie mandatar exclusiv. Ce presupune acest gen de mandat ? Ma refer la obligațiile părintelui / jucătorului de fotbal . Modelul de mandat este in la engleză. Mulțumesc
Buna ziua. As vrea sa știu la ce obliga un mandat de reprezentare general acordat unui agent de fotbal . Agentul este din Anglia , dacă are vreo relevantă . Mulțumesc !
De acord cu atenția la ce semnează. Totuși la 16 ani nu prea știi multe ...întrebarea este dacă plângerile la adresa clubului pot fi considerate defăimare .
Buna ziua . Nepotul meu prestează o activitate sportiva pentru care nu a fost plătit de la începutul contractului. Precizez ca are contract de activitate sportiva pentru ca are 16 ani împliniți. A fost certat de către reprezentant al clubului ca s a plâns ca nu a primit salariul și acesta este in prejudiciu de imagine pentru club . Faptul ca s a plâns fata de colegi /rude ca nu a primit banii este o acuzație defăimătoare pentru club? Mulțumesc
Nu m-am exprimat corect. Întocmesc Dp in condițiile arătate mai sus de Dvs. Nelamurirea mea era legată de completarea registrului de casa de către Adm . Dacă eu încasez si fac unele plăti atunci eu trebuie sa scriu aceste operațiuni. Dacă Adm la întocmirea reg de casa uita sa treacă o Dp sau o chitanța atunci cine este răspunzător?