avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mandat de reprezentare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mandat de reprezentare

Buna ziua. As vrea sa știu la ce obliga un mandat de reprezentare general acordat unui agent de fotbal . Agentul este din Anglia , dacă are vreo relevantă . Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: rocs , utilizator 14:20, 17 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E prea ... generală întrebarea.
Și apoi, mandatul acela are si el o formă ... scrisă, presupun, fiindcă mă îndoiesc că o fi fost dat sub formă ... fluierată din tribune. Or, noi nu dăm în bobi și nu citim în stele. Obligațiile ar trebui să fie scrise pe undeva.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iunie 2020
romascanu, moderator
M-am exprimat greșit . Nepotul meu joaca forbal și a găsit un impresar in Anglia . Acel impresar a trimis un model de mandat de reprezentare prin care cere ca parintele sa îl mandateze pentru reprezentarea fotbalistului ( 17 ani are băiatul ). . Nu este specificata o perioada și nici dacă este gratuit mandatul . El spune ca își ia comision de la club. Dar cere sa fie mandatar exclusiv. Ce presupune acest gen de mandat ? Ma refer la obligațiile părintelui / jucătorului de fotbal . Modelul de mandat este in la engleză. Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate un avocat reprezenta interesele unui sportiv? Laurentiu_Andronic Laurentiu_Andronic Din cate stiu, interesele sportivilor se reprezinta de catre impresari acreditati, in baza contractului de impresariere, insa poate si un avocat sa faca ... (vezi toată discuția)
Contract fotbalist SaraP SaraP Buna ziua. Fiul meu are contract de fotbalist profesionist. Antrenorul și președintele îl șicanează in sensul ca se pregătește foarte bine și cu toate ... (vezi toată discuția)