avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acuzatii defăimare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acuzatii defăimare

Buna ziua . Nepotul meu prestează o activitate sportiva pentru care nu a fost plătit de la începutul contractului. Precizez ca are contract de activitate sportiva pentru ca are 16 ani împliniți. A fost certat de către reprezentant al clubului ca s a plâns ca nu a primit salariul și acesta este in prejudiciu de imagine pentru club . Faptul ca s a plâns fata de colegi /rude ca nu a primit banii este o acuzație defăimătoare pentru club? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: rocs , utilizator 22:29, 11 Martie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sub nicio forma atata timp cat exista contract si in contract este prevazuta o remuneratie din partea clubului. Daca angajatorul nu ma plateste si eu le spun colegilor ca nu am fost platit pentru munca prestata e acelasi lucru.

Reprezentantul clubului a spus asta ca sa il sperie.
Problema este ca i a pus sa semneze niște hârtii . Probabil state de plata . Așa credem.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
invatati-l sa nu mai semneze aiurea hartii daca nu stie ce semneaza.
De acord cu atenția la ce semnează. Totuși la 16 ani nu prea știi multe ...întrebarea este dacă plângerile la adresa clubului pot fi considerate defăimare .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal, nu, ca e un adevar, insa mai conteaza si ce a semnat, poate a fost un contract cu ceva clauze.

Alte discuții în legătură

Denunt osanbianca osanbianca buna ziua as vrea sa fac un denunt :stunned: dar nu stiu daca este posibil...eu nu mai sunt virgina :\"> si un baiat imi scoate povesti mincinoase cum ca as fi ... (vezi toată discuția)
Protejarea tinerilor sportivi la diferite competitii ilea_mircea ilea_mircea Fiul meu practică fotbal la nivel de copii, nefiind in acest moment legitimat la club, din cauza varstei prea fragede (9 ani). In aceste zile trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă un bărbat, colegul soțului meu, a afirmat ... Sorina Gabi Sorina Gabi Bună ziua! Dacă un bărbat, colegul soțului meu, a afirmat către toți colegii săi, în afara soțului meu (căruia i se aruncă anumite aluzii ... (vezi toată discuția)