avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate jimmyjacksson

Activitate jimmyjacksson

asa ma gandeam si eu, multumesc!
orisicum multumesc raspunsul dvs. m-a mai luminat un pic si aveti dreptate vis a vis de forma finala a legii.
multumesc de raspuns dar e mai complicat putin: sunt barbat nascut in iulie 55, pensionat 2005 cu grupa 1 de munca la limita de varsta si vechime completa ulterior am lucrat pana in iunie 2019 si la toate recalcularile ulterioare indicele de corectie a fost 0,0000
buna ziua! am o singura intrebare: numarul total de puncte realizat la calcularea pensiei este punctajul mediu anual, respectiv 2,15045, inmultit cu stagiul necesar de cotizare luat in calcul la stabilirea pensiei, respectiv 30 de ani si 8 luni? daca da, multumesc daca nu iarasi mutumesc!
Bună ziua oameni buni! Aș dori răspuns la următoarea întrebare: ce stagiu de cotizare va fi luat în calcul în contextul recalculărilor ulterioare ale pensiilor, stagiul luat în calcul la calcularea primei pensii, respectiv 30 de ani și 8 luni, sau stagiul total de cotizare, respectiv 52 de ani și 4 luni? Mulțumesc frumos, să fiți sănătoși și norocoși!
Răspuns la discuția recalculare pe legea 221/2018
va multumesc! declar discutia utila si totodata incheiata; sa fiti sanatos!
Răspuns la discuția recalculare pe legea 221/2018
De ce in cazul meu nu se modifica stagiul complet? Nu cumva sunt discriminat in raport cu colegii care au activat in grupa I si al caror stagiu complet este de 20-25 de ani ?
Răspuns la discuția recalculare pe legea 221/2018


jimmyjacksson a scris:

din pacate se pare ca nu m-am facut inteles; eu m-am referit la stagiul complet de cotizare care in cazul meu a fost de 30 ani si 8 luni iar din lege am inteles ca e posibil sa fie micsorat avand in vedere ca am stagiu in grupa I de munca.

Răspuns la discuția recalculare pe legea 221/2018
din pacate se pare ca nu m-am facut inteles; eu m-am referit la stagiul complet de cotizare care in cazul meu a fost de 30 ani si 8 luni iar din lege am inteles ca e posibil sa fie micsorat; avand in vedere ca am stagiu in grupa I de munca.
Răspuns la discuția recalculare pe legea 221/2018
multumesc,punctaj mediu anual la iesirea la pensie 1,12532; punctaj mediu anual in prezent 2,12754