avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! În ziua de 26 iulie a.c. am primit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! În ziua de 26 iulie a.c. am primit sentinta favorabila ...

Buna ziua! În ziua de 26 iulie a.c. am primit sentinta favorabila intr-un proces în care a fost invocata uzucapiunea pentru un teren de 160 m.p. care înconjura casa; procesul a avut loc la Tribunalul Bârlad împotriva Primariei Bârlad; întrebarea mea este: care sunt urmatorii pasi ce urmeaza a fi facuti în vederea întregirii prin acte cadastrale, notariale a proprietatii casa+teren având în vedere că această proprietate urmeaza a fi vândută si dorim ca actele sa fie fara echivoc. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: jimmyjacksson , utilizator 15:05, 19 Noiembrie 2024
Actul dvs de proprietate este hotărârea judecătorească. Nu aveți ce acte notariale sa mai obțineți.
Trebuie sa contactați un cadastrist, pentru documentația cadastrala și tot vă va face su intabularea la Cartea funciara.
La Primarie duceți o copie după hotărâre, ca să puteți fi luat în evidenta
Mulțumesc pentru profesionalismul răspunsului și promptitudine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru, carte funciara flori2009 flori2009 Buna! Sunt in ceata totala si as avea nevoie de o lamurire. Detin un imobil in provincie iar ca si act de proprietate am o hotarare care tine loc de act ... (vezi toată discuția)
Speta legata de vanzare autentificata si probleme cu titlul stefanpopovici stefanpopovici Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea speta si va rog sa ma ajutati. Vreau sa cumpar o casa cu teren care are urmatoarea situatie: Casa este din 1967.In 1985 ... (vezi toată discuția)
Suprafata gresita in contract de vanzare-cumparare dara25 dara25 Buna, Am nevoie de o informatie, va rog. Avem aprobare pentru credit de prima casa si am gasit un apartament care in contractul de vanzare - cumparare are ... (vezi toată discuția)