avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate c0mas

Activitate c0mas

Intr-adevar, nu pare fair-play.

La partea cu tulburatul ... nu stiu exact ce se intampla in mintea copilului, si din pacate inca nu vorbeste ca sa spuna de ce plange, dar plange din prima secunda in care-l ia in brate si se opreste cu greu doar dupa ce-l linisteste mama.

Se poate sa fi fost inteles gresit, nimeni nu doreste sa impiedice bunica sa-l vada, dimpotriva, doar ca se doreste ca aceasta sa se intample in prezenta mamei pana cand copilul creste putin mai mare si se mai obisnuieste cu prezenta bunicii.
Multimesc pentru raspunsuri,

In speta respectiva bunica are si obligatii ? (adica are obligatia se sa implice in vre-un fel in ingrijirea minorului, eventual material, mai ales daca obtine in instanta dreptul de vizita ?)
Si daca intalnirea cu acea bunica este o trauma pentru copil ? Adica plange in continuu in prezenta ei si dupa fiecare astfel de "relationare" este agitat si vizibil tulburat pentru cateva zile ?
Se poate cere o expertiza pentru a demonstra ca minorul nu suporta lipsa mamei? In cazul acesta ar fi lezat interesul superior al minorului?
Buna ziua,

Ca sa prezint pe scurt situatia, bunica din partea tatalui a dat in judecata mama unui copil minor, de aproximativ 1 an si 8 luni pentru a stabili relatia cu minorul.
Ambii parinti sunt in viata, si nu sunt despartiti, tatal parasind domiciliul conjugal de aproximativ 13-14 luni, dar nefiind intentat divort de catre niciuna dintre parti.

M-ar interesa ce drepturi ar avea bunica in aceasta situatie si mai ales daca are dreptul de a petrece timp cu copilul in lipsa parintilor (mai ales in lipsa mamei).

Multumesc anticipat,
Da, :) intr-adevar (si e in plan) doar ca asta dureaza ... cautam o solutie pana atunci.

Multumesc mult pentru raspunsuri!

Deci in cazul meu:
- persoana nu este ruda (este logodnica mea)
- nu are venituri, dar nici nu este inregistrata ca somer
- nu se incadreaza la unul din punctele citate din legea 319/2006

Singura solutie este sa incheie un contract de asigurare la CAS. Stiti cumva care este procedura in acest caz ? pur si simplu merge la sediul CAS si se asigura ?

Buna ziua,

M-ar interesa daca se poate (si daca se poate, care sunt pasii pe care ar trebui sa-i urmez) sa iau o persoana care nu este salariat in intretinere pentru a beneficia de servicii medicale.

Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Impozit programatori
Sunt necesare studii superioare de specialitate (adica terminarea uneia dintre sectiile specificate in lista)
Răspuns la discuția Impozit programatori
Multumesc mult, si unde se depune dosarul ?