avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate the_tycoon

Activitate the_tycoon

Aveti idee daca fac srl ul in decembrie si abia in ianuarie am activitate, mai imi trebuie contabil pentru decembrie si sf de an? Stiu ca se facea ceva pe proprie raspundere? Puteti sa ma ajutati va rog cu un raspuns?
Multumesc frumos! O zi buna!
Buna ziua,

La înființarea unui SRL nou, asociat unic, cum trec data de inceput a firmei? In actul constitutiv se trece de ex data de inceput 1 ianuarie, data de incetare nedeterminata?

La Onrc o sa ia in considerare data de 1 ianuarie?

Multumesc.
Răspuns la discuția Cod caen srl
Se incadreaza la imm acest caen nu?
Discuție Cod caen srl
Buna ziua,

Daca am contract de prestari servicii in care fac consultanta pt verificare simulare circuite electronice, credeti ca ar fi ok caen pe srl Activitati de inginerie si consultanta tehnica?

Multumesc.
Buna ziua,

Legat de ordonant 16/2022, daca un imm in 2022 a trecut optional de la impozit venit (firma are 0 venituri) la impozit profit, atunci incepand cu 1 ianuarie 2023 as putea sa revin la impozit venit cu un salariat?

Multumesc anticipat!
Buna ziua,

Am platit in decembrie 2019 bilete in valoare de aproximativ 230 euro către blue air.....compania nici până azi nu mi-a dat banii înapoi.

Vreau sa fac plângere penală pentru înșelăciune atât către blue air cat și anpc....nu au făcut nimic....consider rea credință....

Ce se poate face?
Discuție GDPR SRL
Buna ziua,

Un client SRL mi-a dat datele personale catre un avocat fara consimtamantul meu. E legal conform GDPR?

Multumesc!
Răspuns la discuția PFA si II
Corect, și trebuie radiat PFA ul?

george-neagu a scris:

Da. Daca asta e o problema pentru afacerea dumneavoastra, aveti dreptate. Contractele incheiate pe pfa trebuie schimbate.

Răspuns la discuția PFA si II
La II poți angaja maxim 8 oameni ....eu deja am 3 angajați....

george-neagu a scris:

Poate ca ar fi mai indicat sa detaliati aici acel aspect sau acea problema care va determina sa afirmati: " am PFA si acum regret ca nu am facut II". Aproape ca e acelasi lucru. Mergeti inainte cu pfa-ul.