avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Am platit in decembrie 2019 bilete in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Am platit in decembrie 2019 bilete in valoare de aproximativ ...

Buna ziua,

Am platit in decembrie 2019 bilete in valoare de aproximativ 230 euro către blue air.....compania nici până azi nu mi-a dat banii înapoi.

Vreau sa fac plângere penală pentru înșelăciune atât către blue air cat și anpc....nu au făcut nimic....consider rea credință....

Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:47, 10 Decembrie 2020
e o problema comerciala, nu penala. in plus blue air a cerut concordatul preventiv pentru a se proteja de insolventa. in locul dvs, as cere sa fie inregistrati banii in wallet-ul companiei pentru calatorii viitoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dețin bilete achiziționate de la agenția vola.ro în data ... Turlei Niță Turlei Niță Dețin bilete achiziționate de la agenția Vola.ro în data de 16.01.2020 pentru Barcelona cu plecare în data de 21.09.2020 și întoarcere pe data de ... (vezi toată discuția)
Bilete de avion false carmena_dixi carmena_dixi Buna seara,ma numesc Carmen,sunt din Braila si am cumparat de la firma Serufin din Braila(situata pe str Calarasilor langa tribunalul Braila)2 bilete de avion ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in luna septembrie 2022 am cumparat un bilet de avion ... Virginel Lazar Virginel Lazar Buna ziua , in luna septembrie 2022 am cumparat un bilet de avion Bucuresti -Londra prin agentia eDreams cu compania de zbor Blue air. Zborul a fost anulat de ... (vezi toată discuția)