avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate 94widget

Activitate 94widget

Conform www.avocatnet.ro/forum/discu...
spune la sfarsit de practica neremunerata, trebuie doar in timpul studentiei sau se poate si dupa si care sunt conditiile.
Deci, trebuie sa vorbesc cu o organizatie/ong in acest sens? si sa primesc voluntarii de la ei ?
Detin un srl si sunt interesat ca intr-un intervat de 10 zile, sa semnez un contract de voluntariat cu cateva persoana fizice.

Activitatea se va desfasura in anumite locatii fixe din cateva orase din tara, cu scopul de a vorbii cu clientii anumitor magazine, adica sa raspunda voluntarilor la sondaje de opinie.

Voluntarul, nu va fi remunerat in cadrul acestui proiect, insa cei care vor avea rezultate peste 8,5 vor primi si un sprijin financiar.

1. Cum pot face acest contract, astfel incat sa nu sune ca si munca la negru, mai ales ca voluntarul nu este obligat la efectuarea unui anumit targhet sa numar de ore.

2. Ce documente sunt necesare si unde trebuie inregistrate sau care este procedura.

3. Pot luat orice persoana care are drept de munca conform legii?

4. Am inteles ca trebuie sa le ofer un document care atesta faptul ca au participat la aceasta activitatea de voluntariat si perioada si nr de ore practicate, un model ceva ?

5. Pentru cei care au rezultate excelente, cum fac sa le inmanez premiile? contract de donatie ? contract de premiere ? cum si ce exemplu sa iau ???

va multumesc