avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Activitate MIHAI DEGERATU

Activitate MIHAI DEGERATU

Multumesc pentru raspuns. Am inteles din alte discutii ca, o convorbire intre doua persoane private oarecare nu poate fi inregistrata decit cu mandat judecatoresc. Aici, fiind vorba despre o discutie cu un operator al unei retele de telefonie mobila se schimba datele problemei? Nu am avut niciodata de a face cu avocati si nu stapinesc termenii...ptr a intenta un proces unui operator de telefonie mobila imi inchipui ca trebuie sa caut un avocat/casa de avocatura care sa aiba experienta intr-un astfel de caz? Imi poate recomanda cineva un avocat/casa de avocatura care sa ma poata ajuta intr-un astfel de caz in Constanta?

gi-jane2 a scris:

in instanta daca justificati un interes.

Buna seara,
Pot obtine continutul unei convorbiri telefonice daca aceasta a avut loc intre mine si un angajat al unui operator de telefonie mobila, altul decit cel unde am eu abonament? Practic este vorba despre o conversatie inaintea careia am fost atentionat ca POATE fi inregistrata.
Buna ziua. Dar,in conditiile descrise initial, ca si manager transport care sunt asociat la o firma de transport, pot sa lucrez cu un contract full time la o alta firma care nu are nici o legatura cu transportul si implicit cu certificatul meu de manager transport? Sau mai pe scurt, pot lucra in paralel ca ...asistent medical?
Multumesc!