avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, Pot obtine continutul unei convorbiri ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, Pot obtine continutul unei convorbiri telefonice ...

Buna seara,
Pot obtine continutul unei convorbiri telefonice daca aceasta a avut loc intre mine si un angajat al unui operator de telefonie mobila, altul decit cel unde am eu abonament? Practic este vorba despre o conversatie inaintea careia am fost atentionat ca POATE fi inregistrata.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:58, 18 Septembrie 2021
in instanta daca justificati un interes.
Multumesc pentru raspuns. Am inteles din alte discutii ca, o convorbire intre doua persoane private oarecare nu poate fi inregistrata decit cu mandat judecatoresc. Aici, fiind vorba despre o discutie cu un operator al unei retele de telefonie mobila se schimba datele problemei? Nu am avut niciodata de a face cu avocati si nu stapinesc termenii...ptr a intenta un proces unui operator de telefonie mobila imi inchipui ca trebuie sa caut un avocat/casa de avocatura care sa aiba experienta intr-un astfel de caz? Imi poate recomanda cineva un avocat/casa de avocatura care sa ma poata ajuta intr-un astfel de caz in Constanta?

gi-jane2 a scris:

in instanta daca justificati un interes.

recomandari poate primiti le privat, pe forum nu se fac recomandari.
inregistrarile s-au facut cu acordul dvs, deci nu era necesar mandat.
convorbirea sper sa nu fie singura dovada pt cauza dvs, oricare ar fi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistarea convorbirii telefonice cu un operator de telefonie mobila. MariusClaudiu MariusClaudiu Acum jumatate de an am avut o problema cu una din companiile de telefonie mobila. Aceasta mi-a oferit un serviciu prin intermediul telefonului pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Inregistrare convorbire telefonica RobuAncuta RobuAncuta Buna ziua! As avea nevoie sa obtin inregistrarea unei convorbiri telefonice intre mine si o alta persoana fizica de la operatorul de telefonie mobila (Orange). ... (vezi toată discuția)
Stenograma convorbire telefonica eder eder Sunt abonat la compania de telefonie mobila RDS si doresc sa solicit stenograma unei convorbiri telefonice pe care am purtat-o cu cineva in luna ianuarie ... (vezi toată discuția)