avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Activitate danna1103

Activitate danna1103

Răspuns la discuția concediu platit
in C.I.M am 22 de zile de CO. Am intrat in CCC in 08.05.2017 si lichidarea este cu data de 02.12.2019, iar in aceasta perioada nu am mai beneficiat de nici o zi de CO

Cornel Vasile a scris:

Precizati :
1. Cate zile de CO aveti mentionate in c.i.m. ?

2. Perioada pentru care nu ati efectuat CO si cate zile de CO ati efectuat.

3. Data inceperii activitatii si data incetarii activitatii, respectiv perioada CCC.

Discuție concediu platit
buna seara am si eu o intrebare.am fost in concediu pt cresterea copilului si nu mai pot sa ma intorc inapoi la munca asa ca am fost pt cererea de lichidare...ideea este ca mai am zile de concediu legal.de la resurse mi sa spus ca am 18 iar pe cerere scria 41 zile pana la sfarsitul anului din care 18 din anii precedenti! acum cate zile ar trebuii normal sa imi plateasca???
Buna ziua. As vrea sa va intreb daca este nevoie de infiintarea unei firme pt a putea tunde acasa? Daca da,care ar fi cea mai potrivita forma juridica pt acest lucru si de ce autorizatii as avea nevoie?
buna ziua.am avut un abonament la orange pe o perioada de 24 de luni, contractul a expirat in luna martie a acestui an, iar eu nefiind anunta de expirarea acestui contract am continuat sa platesc abonamentul in valoare de 15 euro pe luna. intrebarea mea este daca pot sa fac ceva in privinta aceasta. daca este legal ceea ce au facut cei de la orange??