avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare coafor acasa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare coafor acasa

Buna ziua. As vrea sa va intreb daca este nevoie de infiintarea unei firme pt a putea tunde acasa? Daca da,care ar fi cea mai potrivita forma juridica pt acest lucru si de ce autorizatii as avea nevoie?
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:19, 3 Octombrie 2019
Daca aveti ceva acte de studii sau calificare in domeniu, puteti sa infiintati la registrul comertului un pfa. Altfel doar srl tot acolo.
Sa aveti in vedere ca indiferent de forma aleasa, va trebui sa alocati pentru aceasta activitate (printr-un contract de comodat) o zona distincta cu acces si dotari sanitare, adica o camera separata de zona de locuit in care sa va amenajati frizeria si coafor. Aviz sanitar de la directia de sanatate publica pentru care trebuie sa depuneti dosarul care sa contina o cerere, planul general de amplasare a spatiului si planul de amenajare interioara. Va mai trebuie apoi si un acord de functionare de la primarie.
Dupa infiintare si inainte de a va incepe activitatea, trebuie sa incheiati cu prestatorii din zona cate un contract de colectare a deseurilor si unul de deratizare si dezinfectie care se va face la interval de 3 - 6 luni.
Veti avea nevoie dupa infiintare si de casa de marcat.
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii functionare manusa manusa Buna ziua, doresc sa infiintez o frizerie dar nu gasesc nicaieri informatii concrete despre demararea acestei afaceri.(firma a fost inregistrata la ... (vezi toată discuția)
Autorizare salon infrumusetare mihpop mihpop As dori sa aflu care sunt conditiile de autorizare pentru un salon de infrumusetare. Am un apartament cu 4 camere, cu intrare din strada. As putea obtine ... (vezi toată discuția)
Autorizatii mioara24 mioara24 cine imi poate spune de ce autorizatii am nevoie ptr deschiderea unui coafor (vezi toată discuția)