avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate Adriana Anastase

Activitate Adriana Anastase

Buna ziua,as vrea sa stiu daca numele complet a unei persoane incide in citarea in tribunal a unei persoane care imi datoreaza bani imprumitati declarati print-o conversatie chat de Messenger. De recent am aflat ca persoana in cauza are doua nume declarate pe certificatul anagrafic dar di pacate al doilea nume nu il cunosc si pe chat nu figureaza decat acel cunoscut de mine...cum se poate face si daca se poate face ceva in meritul acestei cauze.
Răspuns la discuția Bani imprumutati far act la mana
Buna zuia vreiam sa aduc la cunostinta ca persoana in cauza nu este in Romania si nu stiu daca va reveni curand bani au fost imprumutati in Afara Romaniei cum se poate face?

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Da!
În asemenea spețe am invocat imposibilitatea morală de încheiere a unui contract scris (dictat de relația de prietenie statornicită între părți) instanța încuviințându-mi inclusiv administrarea probei cu martori, pe lânga proba cu înscrisuri!

Am imprumutat bani unei prietene in strainatate fara act la mana dar am o conversatie pe Messenger in care ea imi zice ca :stiu ca am sa-ti dau 1900 euro ....si continua cu data cand mi-i va restitui...m-a bloccat pe Messenger si Facebook cand i-am cerut banii inapoi...apoi prietenul meu i-a scris un sms in care o ameninta sa imi dea bani inapoi per WhatsApp si m-a blocat si acolo...mesajul pe Messenger scris de ea se considera proba?