avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Numele incomplet a unei persoane
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Numele incomplet a unei persoane

Buna ziua,as vrea sa stiu daca numele complet a unei persoane incide in citarea in tribunal a unei persoane care imi datoreaza bani imprumitati declarati print-o conversatie chat de Messenger. De recent am aflat ca persoana in cauza are doua nume declarate pe certificatul anagrafic dar di pacate al doilea nume nu il cunosc si pe chat nu figureaza decat acel cunoscut de mine...cum se poate face si daca se poate face ceva in meritul acestei cauze.

Alte discuții în legătură

blogger dat in judecata pt dezvaluire posibil furt de identitate AlexandraTim AlexandraTim Buna ziua. Sunt un blogger ce in urma cu cativa ani bantuia pe chat-uri si tot dadea de un personaj dubios ce se dadea drept un intelectual, iar daca il ... (vezi toată discuția)
Amenintari virtuale osyk osyk Buna ziua. Imi cer scuze ca va deranjez, dar de doua ori am primit amenintari pe messenger, de exemplu: \"ce piz**m*** mai faci m***'', \" ba vb ca te ia dra** ... (vezi toată discuția)
Yahoomessenger in instanta civila. markvan42 markvan42 Buna ziua, As vrea sa va cunosc parerea in legatura cu posibilitatea folosirii unei convorbiri pe msn ca proba intr-un proces de divort. Convorbirea se afla ... (vezi toată discuția)