avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Activitate CMR88

Activitate CMR88

Bună ziua,
Dacă s-a făcut facut vanzare-cumparare a unui teren în 2001 doar prin chitanta de mana, vanzatorul neavând nici acum documentele necesare pt perfectare(cadastru, iar titlu proprietate 2006), exista șanse de câștig în instanta?Vanzatorul refuza sa suporte cheltuielile pt cadastru și mai vrea și o suma suplimentara de bani, deși în 2001 a primit suma solicitata integral.
Am un copil(pe care l-am născut cand eram minora, nu a fost recunoscut de tata) in varsta de 14 ani, care a fost crescut de o ruda de la nastere.in momentul de față locuiesc în altă localitate, am o relatie si copii.Am schimbat domiciliul pt a-i putea face buletinul copilului, însă as vrea sa-mi fac din nou buletinul in localitatea în care locuiesc.Cum pot face acest lucru fără să fie nevoie sa schimbe si copilul domiciliul.legal ce trebuie facut pt a nu mai fi eu reprezentant legal?Se poate încredința persoanei care l-a crescut?
Primesc indemnizație creștere copil, ce se intampla daca schimb domiciliul si nu anunt?
Buna seara!S-a intamplat ceva datorită faptului că nu ați anunțat schimbarea domiciliului?
Discuție Buletin 14 ani
Cum se poate face buletinul copilului la 14 ani, daca se afla intr-o alta localitate decât domiciliul mamei(copilul nefiind recunoscut de tata).Se poate sa-l faca la adresa unde locuiește și merge la scoala?
Dacă se modifica reședință(viza flotant), trebuie mutat si dosarul pt indemnizația de creștere copil?