avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce se intampla daca am luat indemnizatia din Bucuresti ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce se intampla daca am luat indemnizatia din Bucuresti dar apoi mi-am schimbat domiciliul?

Buna seara,
Sunt in CIC, iar din august incep serviciul. Indemnizatia de crestere copil si alocatia o iau de la Agentia de Plati Bucuresti. De 1 an mi-am schimbat domiciliul in alt judet. Acum trebuie sa depun dosarul pentru stimulentul de insertie, dosar ce se depune unde am.domiciliul actual. Intrebarile mele sunt urmatoarele: trebuie sa anunt la Agentia de Plati Bucuresti ca incep serviciul sau depun direct.dosarul pt stimulent umde am domiciliul actual ?
- este posibil ca cei din Bucuresti sa solicite returnarea indemnizatiilor incasate pe perioada cat nu am avut domiciliul la ei? In acest caz, indemnizatia o voi recupera din judetul unde am domiciliul actual?
Cel mai recent răspuns: CMR88 , utilizator 20:03, 26 Noiembrie 2019
Dosarul pentru stimulent il depuneti la AJPIS in raza caruia aveti domiciliul actual.

Trebuia sa depuneti o cerere la AMPIS Bucuresti pentru transferul indemnizatiei.
Buna seara!S-a intamplat ceva datorită faptului că nu ați anunțat schimbarea domiciliului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie 2013 DanaPatrascu DanaPatrascu Buna seara, As dori sa ma ajutati sa lamuresc niste neintelegeri in conditiile in care nimeni nu m-a ajutat,am inteles ca mai nou si tatal copilului ... (vezi toată discuția)
Blocare indemnizatie si alocatie copil - debit alecsxa0208 alecsxa0208 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Este normal ca cei de la Agenta de prestatii sociale sa imi blocheze plata alocatiei si ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție Andreea Buta Andreea Buta Bună ziua m am prezentat azi la direcția sociala pt a mi se da o adeverința pt locul de munca. încep munca mai devreme de cei 2 ani ai copilului și doresc ... (vezi toată discuția)