avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Schimbare domiciliu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schimbare domiciliu

Primesc indemnizație creștere copil, ce se intampla daca schimb domiciliul si nu anunt?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:22, 27 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca se va intampla ceva ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca am luat indemnizatia din bucuresti dar apoi mi-am schimbat domiciliul? Ancapst Ancapst Buna seara, Sunt in CIC, iar din august incep serviciul. Indemnizatia de crestere copil si alocatia o iau de la Agentia de Plati Bucuresti. De 1 an mi-am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o întrebare legata de indemnizatia de creștere ... Paulaiulia1 Paulaiulia1 Bună ziua, am o întrebare legata de indemnizatia de creștere copil. Eu nu mai locuiesc la domiciliul din buletin și nu am reușit sa îl schimb încă, ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului pe timpul concediului de ingrijire copil mihu03gaby mihu03gaby Buna ziua, am o situatie mai complicata si va rog mult daca puteti sa ma ajutati. Acum sunt in concediu de ingrijire copil, mai am pana in august 2009, dar ... (vezi toată discuția)