avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate bogdanradu84

Activitate bogdanradu84

Daca in acelasi timp cu depunerea demisiei, presedintele depune si o notificare de renuntare la statutul de membru al asociatiei, i se mai pliaca articolele din legea 196/2018?
Ambele cereri inregistrate in registru unic al asociației.
Nu, nu stiam ca trebuie sa ader la statut si sa am cerere de membru. Ok, inteleg ca sunt ilegal si nu doresc sa prelungesc inutil aceast fapt.
Ce trebuie sa fac concret?
pun afis la avizier? fac proces verbal prin care cex constata ca nu sunt membru, deci ilegal si ramane treaba lor?

In momentul de fata doar eu fac platile (contractele curente: apanova, curetenie, gaze, curent etc). Ma opresc si astept sa se sesizeze cineva din Cex care sa faca adunare generala?
Buna ziua,
Sunt presedinte al unei asociatii de proprietari de 3 ani de zile. La momentul alegerii nu eram membru al asociatiei, asa cum nu sunt nici acum (nu am semnat niciun document de adeziune, etc).

Tinand cont ca nu indeplimesc ambele calitati: proprietar si membru, mai pot sa fiu presedinte? Sau din punct de vedere legal mai am vreo obligatie fata de asociatie?

Specifi ca mi-am dat si demisia din functia de presedinte (proces verbal impreuna cu membrii cex) dar nu inteleg daca in situatia de fata mai sunt obligat sa stau in functie pana la gasirea altui presedinte.

Multumesc.