avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate albulescu

Activitate albulescu

Răspuns la discuția liberarea conditionata
Nici unz judecator no va face daca nare precedent in a face liberare conditionata pe motive medicale,indiferent de ce acte si dovezi ale bolii ar exista.Si indiferent cit de grava ar fii boala sau bolile.Am vazut oameni dusi pe targa pentru liberare conditionata la jumatate de pedeapsa,si judecatoru la intrebat pe cel condamnat daca ”a mai auzit sa se fi liberat cineva pe acest motiv sai dea si lui o dovada de unde si cind”,asa ca....slabe sanse.Totusi mult succes in acest demers.
Răspuns la discuția liberarea conditionata
Teoretic exista lege pentru asa ceva,dar nu se aplica.Din pacate.
Răspuns la discuția Asigurare risc..
Multumesc mult pentru raspuns,pe dincolo chiar functioneaza aceste asiguurari,la noi,...nu stiu,si nici nu-mi doresc sa vad pe pielea mea.Multumesc si mult succes in toate.
Buna seara,as dori sa stiu daca exista vreo posibilitate de a incheia o asigurare de risc de plata in cazul in care o SC furnizeaza unei alte SC o marfa sau un serviciu oarecare,iar prin aceasta polita furnizorul sa se asigure ca isi va primi banii pentru marfa vinduta sau serviciul prestat,iar toata chestia asta cu incasarea cv facturii emise sa nu dureze prea mult.Multumesc si mult succes.
Răspuns la discuția Ce se poate intimpla?
Multmesc.
Răspuns la discuția Ce se poate intimpla?
Este vorba despre un telefon mobil pe care exista acte(garantia firmei de unde a fost achizitionat) si factura
Buna seara,un prieten al meu are o nelamuriere care suna astfel;un bun vandut cu acte pe el..se dovedeste sa fie obtinut prin furt sau alte mijloace ...daca mai poate fi confiscat fara despagubire fara ca sa primesc desbagubire sau contravaloarea acestuia pe care am achitat-o.Multumesc.
Răspuns la discuția Executare silita?
Da casa a cumparto inainte de a fii vinzatorul cercetat,dar cumparatorul are ceva relatii de prietenie cu vinzatorul sii de cind acesta este cercetat ie teama ca nu cmva sa ajunga sa i se confiste casa.
Buna ziua,cineva a vindut o casa acum 2 ani.Dar intre timp sa dovedit ca aceea persoana a facut infractiuni economice si are datorii mari la finante.Infractiunile sunt facute incepind cu mult timp inainte de a vinde aceea casa si de intind pe o perioada de mai multi ani.El este in proces atit penal cit si pentru datoriile pe care le are la stat.Poate acel om care a cumparat casa de la cel inculpat in mai multe dosare sa-si piarda casa?Ce ar putea sa faca sa nu o piarda?Multumesc.
Buna seara,un produs ex.tigari care au fost vindute la promotie,dpa terminarea perioadei de promotie mai poate continua vinzarea lor chiar daca pe ambalaj scrie sunt in promotie,desi a trect aceea perioada?Multumesc.