avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriela332

Activitate Gabriela332

Mulțumesc pentru răspuns. Ma gândeam ca nu se poate cu certificatul. Eu vreau doar sa nu mai aibe drepturi asupra lui.. cum nici el nu mai vrea.. mulțumesc frumos.

gi-jane2 a scris:

Ce vreti dvs, asa cum o ganditi, nu se poate. Dvs il vreti ras din certificat, dar nu e posibil.
Ce puteti obtine e ce v-a zis doamna avocat, sa exercitati singura autoritatea parinteasca, adica numai dvs sa luati decizii in ce priveste copilul.
Numele se schimba pe cale administrativa cu acordul tatalui. Numai numele, nu si paternitatea.
Pensie va datoreaza in continuare, dar puteti sa nu i-o cereti, ca de stabilit, se va stabili.
doar prin adoptie s-ar intrerupe legatura de rudenie dintre copil si tata.

Sarut mana. Mulțumesc din suflet ca v-ați rupt din timpul dumneavoastră sa îmi răspundeți. Multa sănătate și numai bine va doresc.
Mulțumesc pentru răspuns. Pentru mine nu ar fi o problema dacă ar renunta la el de tot.. și sa fie pe numele meu copilul și sa nu mai depindem de el cu procure si etc.. eu voiam sa știu dacă se poate face asta..

Bună seara. As avea o întrebare. Eu și fostul partener avem un copil de aproape 5 ani. De 3 ani de zile nu mai formam un cuplu. Între timp amândoi ne am refăcut viata cu alte persoane. De la început de când ne am despărțit el nu prea se interesa de copil. Nici financiar nu a contribuit. De ceva timp are o alta relație si alt copil.. și recent după 6 luni de zile de când nu a întrebat de copil ar vrea sa renunțe de buna voie la copilul nostru. Este posibil? Se poate face asta ?? Mulțumesc frumos pentru răspunsuri. Precizez ca el este într-o alta țară de mult și nu se interesează de copil. O data la câteva luni.. și în seara asta a spus ca ar vrea sa renunțe la el de tot. Ca se muta în alta tara cu copilul și soția/iubita lui..
Răspuns la discuția Custodie
Vă mulțumesc mult pentru raspuns

Răspuns la discuția Custodie
Sper sa si reusesc. Mai ales că consumă alcool destul de des..
SI ma tot amenintat ca nu o sa imi dea nici o data procura. :(


Răspuns la discuția Custodie
Vă mulțumesc mult pentru răspunsuri.
Răspuns la discuția Custodie
Va multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția Custodie
Mulțumesc frumos pentru raspuns..
Discuție Custodie
Buna ziua. Am si eu o întrebare.
Am un copil de 2 ani.. dintr-o relație. Nu am fost căsătoriți doar concubinaj. Relația nu a mai mers pentru ca el bea destul de des si baga bani la jocuri de noroc. Si ne-am despărțit. El este in alta țară lucrează,si de copil nu se intereseaza. Uneori o data la cateva zile cerea poze cu copilul. Trimiteam poze chiar si cand nu cerea ce e drept nu chiar in fiecare zi.. dar au fost si săptămâni cand trimiteam zi de zi. Nici o data nu ma cautat sa ma întrebe dacă copilul este bine sau daca ii lipseste ceva.. cand vedea ca nu primeste 2 3 zile poze nu mai trimitea bani pentru copil. Încă nu am fost la nici un avoca. De vre-o săptămână ma blocat peste tot...
Sunt curioasă daca as putea sa îl scot din drepturi.. văzând că el nu se intereseaza de copil.. precizez ca copilul este pe numele lui..