avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Activitate Consta16

Activitate Consta16

Și dacă mă voi întoarce înainte de 4 ani, copilul nu mai primește aceeași alocație de handicap?
Vă mulțumesc.
Bună ziua,
Vă prezint următoarea situație: sunt în concediu de creștere a copilului prelungit pe baza certificatului de handicap până la vârsta de 3 ani a acestuia. Întrebările mele sunt dacă reînnoim prelungirea concediului de creștere a copilului până la vârsta de 4 ani suma, pe care o primesc, se modifică sau nu, iar dacă mă voi întoarce la muncă înainte de vârsta de 4 ani a copilului mai pot beneficia de stimulentul de inserție . De asemenea, aș dori să vă întreb dacă certificatul de handicap se poate întrerupe sau anula înainte de a se expira.
Discuție Retur
Buna ziua ! Cei de la Wild fashion au tot incercat sa ma convingă sa nu returnez un produs (ba ca eu trebuie sa platesc, ba ca nu se merita șamd ). Mi-au zis ca nu e sigur că firma de transport va asigura returnarea in cele 14 zile calendaristice. Întrebările mele sunt: 1.daca eu azi am solicitat o cerere de returnare, insa curierul livreaza cu o zi de intarziere, este vina mea? Mentionez ca pe data de 28.07 se expira cele 14 zile de returnare.
2. Daca returnarea depășește termenul de livrare, sa zicem pachetul ajunge la ei peste o zi, atunci ce se intampla cu el? Ramane la ei produsul, iar eu fara bani?
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Concediu doctorat
Da, am înțeles. Doar că ei tot insită că nu au bani.
Bună ziua!
Sunt doctorand, în anul II și aș dori să-mi iau concediu de studii pentru redactarea tezei de doctorat.
Menționez că am anunțat unitatea de învățământ la care lucrez, dar m-am izbit de următorul motiv: nu pot fi plătită sau nu pot fi plătiți doi oameni în același timp.
Acest motiv mi se pare a fi unul provenit din sfera absurdului, mai ales că nu am găsit în nicăieri că nu aș avea dreptul să beneficiez de această oportunitate. Vă rog, dacă există o bază legală, să mi-o specificați și mie.
Mulțumesc anticipat!