avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Activitate Andra L

Activitate Andra L

Bună ziua!
Angajatorul a trecut pe contractul de munca 45 zile lucrătoare în cazul demisiei pentru funcția de Consilier Juridic.
In cazul în care persoana respectiva demisionează, clauza se anulează de drept, angajatorul neputând obliga angajatul la cele 45 zile de preaviz?
Poate angajatorul sa găsească variante prin care sa considere funcția de Consilier Juridic o funcție de conducere? Angajatul respectiv nu are pe nimeni în subordine.
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Intampinare acord anulare BO
Bună aseară!
As fi avut nevoie de un model de intampinare pentru admiterea cererii reclamantului pe care as fi adaptat-o.
Am gasit doar modele cu respingere.
Multumesc oricum pentru răspuns!!

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, intampinarea va trebui sa cuprinda pe langa numarul de dosar, datele partilor si instanta, informatii privind descrierea elementelor de fapt si de drept supuse judecatii precum si achiesarea dvs. la pretentiile reclamantului. Nu exista un model standard si cu atat mai mult cu cat este un domeniu strain pentru dvs. ar trebui sa verificati inainte cu ajutorul unui specialist oportunitatea si efectele intampinarii pe care doriti sa o depuneti in functie de situatia concreta si detaliata in care va aflati.

Bună dimineața,
Va rog sa ma ajutati cu un model de intampinare, în calitate de parat, cu privire la acordul anularii unui bilet la ordin.
Aveam la un furnizor un BO garanție care a fost furat de la sediul acestuia.
Furnizorul a cerut anularea cf art 89 din Legea 58/1934.
Este prima data când ma întâlnesc cu speța aceasta și nu stiu cum sa formulez întâmpinarea (admiterea cererii reclamantului).
Multumesc anticipat pentru răspuns!
Buna ziua,

Ce documente trebuie sa intocmesc ca sa pot utiliza siglele clientilor si pozele angajatilor (prestand servicii) pe site-ul firmei?
Este ok doar acordul GDPR?

Multumesc!
Răspuns la discuția Declaratie de conformitate
Multumesc pentru raspuns. Imi puteti preciza o lege unde regasesc acest aspect?
Buna ziua,
Daca eu sunt distribuitor trebuie sa emit declaratie de conformitate pentru produsele vandute catre clientul final, alta decat cea emisa de furnizorul meu (producatorul)? Sau atasez la factura de vanzare copie dupa declaratia de la producator?