avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Activitate myself.

Activitate myself.

Este vorba de o suma de 4200 lei. Credeți că se poate face executare silita la suma aceasta?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Si eu as utiliza
banii pt dentist,chirurg,croitor ,mecanic auto în alte scopuri dar nu imi imaginez ca as putea sa rezolv singur problemele pe care acei profesioniști le rezolva.Modelele de pe net sunt pur orientative,puteti sa încercați cu riscurile de rigoare.In functie de valoarea debitului poate va treziți și cu imobilul executat silit.

Bună seara, puteți va rog să-mi spuneți unde pot depune întâmpinarea? La judecătorie, la arhiva sau la registratura? Și trebuie depusa în 2 exemplare? Unul pt reclamant și unul pt dosar?
Răspuns la discuția Întâmpinare.
Sunt interesata, chiar va rog. Mailul meu este tm.amore20@gmail.com

papian a scris:

va trimit prin email fotocopii . ipapuc50@gmail.com este adresa mea si astept mesaj cu adresa dvs. daca va intereseaza

Răspuns la discuția Întâmpinare.
Îmi puteți da și mie câteva sfaturi? Va rog. Dacă spuneti ca a-ți întâmpinat același lucru.

papian a scris:

Am intampinat acelasi lucru. Si a fost acceptata actiunea fara succesiune (care s-a pus in discutie si s-a indreptat actiunea impotriva succesorilor si asta a fost un lucru benefic ) pentru "calitate procesuala pasiva". In primul rand am facut intampinare si s-a stabilit lipsa calitatii procesuale active. Fara avocat,.. este cam incomod

Nu mi permit un avocat. Pararea mea este ca, cât plătesc onorariul unui avocat, acei bani ii pot la întreținere. Dosarul este pe pretenții. Asociația de proprietari dorește să-și recupereze datoriile. Sunt modele pe internet de întâmpinare, dar întrebarea mea este următoarea.
Instanta tine cont de o întâmpinare simpla făcută de un necunoscător? Trebuie formulata într-un mod mai precis? Va rog sa ma ajutati. Tip dosar pretenții. Parat decedat. Eu locuiesc în imobil,sunt fiica pârâtului. Restantele la întreținere sau strâns din cauza mea, va rog nu ma criticați. Sunt conștientă de ce am făcut. Mulțumesc din suflet oricui ma ajuta cu un sfat, o părere.
Deci întrebarea mea ar fii următoarea...
Pe portal just înregistrarea dosarului ar fii pe data de 28.11.2019.
Astăzi vad ca să dat primul termen,1o.01.2020
Cum se da primul termen, înainte de întâmpinare, sau se poate da și în acele 25.de zile? Eu credeam ca se după ce se ia în calcul întâmpinarea. Termenul pt întâmpinare e de 25 de zile. Plicul primit pe 09.12.2019, înregistrat pe 28.11.2019.
Cine ma poate ajuta și pe mine cu calculul termenului pt depunerea unei întâmpinari? Data de pe plic este 9 decembrie. Se iau în calcul și zilele libere? Cum ar trebui sa calculez. Nu as vrea sa depășesc termenul. Va mulțumesc mult.
Răspuns la discuția Întâmpinare.
Ce înseamnă ipoteca imobiliara? Îmi puteți explica va rog? Mama nu este în actele casei. Apartamentul este pe numele tatălui.

Corina89 a scris:

In fapt este o mare problema pentru Asociatatii cat si pentru restul locatarilor, sunt foarte multe situatile in care proprietarul a murit, iar Asociatia nu are pe cine actiona in instanta si apartamentul strange datorii. Doar ca acum si nu doar acum se instituie ipoteca imobiliara. Cel mai bine sa incepeti sa platiti, de cerut copii dupa procesele verbale ale adunarilor generale, si dupa alte documente sa le aveti in caz ca doriti sa va aparati si sa incepeti asa usurel sa platiti preferabil prin banca ca sa existe o evidenta clara.

Bună seara, poate ma puteți ajuta și pe mine cu un răspuns. Problema e următoarea...
Am fost data în judecata de administratie pt datoriile de la întreținere.( O suma de 4000 de lei.)
Pârâtul.. Tata, care este decedat din 26 decembrie. (eu sunt fiica care locuiește în acest apartament) Trebuie sa depun întâmpinarea în acele 25 de zile. Întrebarea mea este următoarea...
Pot face întâmpinarea în numele mamei mele? Și cum ar trebui sa scriu în întâmpinare ca pârâtul este decedat? Ce ar trebui sa invoc? Nu îmi permit un avocat și încerc sa ma descurc singura. Și as mai avea o alta întrebare... În cazul în care pârâtul este decedat, judecata se poate suspenda pana la numirea noilor moștenitori? (nu am făcut succesiunea)
Nu știu la ce sa ma aștept. De vina pt treaba aceasta bineînțeles ca sunt eu, nu ma criticați. Administrația oricum o sa și recupereze banii, însă nu știu ce ma așteaptă în cazul acesta în care pârâtul este decedat.