avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde trebuie sa depun cerea de întâmpinare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde trebuie sa depun cerea de întâmpinare?

Bună seara, puteți va rog să-mi spuneți unde pot depune întâmpinarea? La judecătorie, la arhiva sau la registratura? Și trebuie depusa în 2 exemplare? Unul pt reclamant și unul pt dosar?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:37, 19 Decembrie 2019
2 ex, o puteti trimite prin posta cu confirmare primire sau personal la magistratura instanței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza Popescu Nadia Popescu Nadia Buna seara. Va rog mult de tot sa-mi spuneti cum sa fac ca sa depun o intampinare la dosar. va multumesc (vezi toată discuția)
Intampinare la somatie de plata maque maque Buna seara, In urma cu cateva zile am primit o somatie de plata cu privire la o creanta pe care firma al carui administrator sunt o are fata de un ... (vezi toată discuția)
Modalitati legale de depunere a intampinarii pentru a preintampina acordarea unui termen pentru studiu. ContSters280604 ContSters280604 Am o sentinta favorabila iar paratii au facut recurs. Doresc sa -mi spuneti daca pot sa trimit recurentilor intampinarea la recurs prin posta pentru a nu cere ... (vezi toată discuția)