avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Activitate Iulică Seebanescu

Activitate Iulică Seebanescu

Salutare! Pentru produsele digitale cumparate din China se platesc taxe vamale? Produsul nu este tangibil si livrarea acestuia se face pe adresa de email, deci totul este in mediul digital.

Buna ziua,

Am identificat mai multi copmpetitori in mediul online ce detin 2 sau mai multe magazine digitale ce comercializeaza acelasi tip de produs, cu preturi putin modificate. Intrebarea mea este: Aceste societati comerciale incalca legea concurentei avand in vedere ca prin crerea mai multor magazine identice limiteaza posibilitatea potentialilor clienti de a alege si o alta societate de la care sa cumpere? Este vorba de concurenta neloiala?
Bună seara,
Cu puțin timp in urmă am intampinat urmatoarea problemă:
Am constatat ca cineva pe OLX mi-a furat identitatea si articolele copy-paste. Am dat nenumarate mesaje catre OLX pentru a le cere sa stearga acel cont dar nu am primit nici un raspuns din partea lor. Am contactat acea persoană care se foloseste de numele si de imaginea mea dar nu este dispusă sa stearga informațiile mele recunoscand totodată ca nubeste cine pretinde.
In acest caz eu cum pot sa oblig acea persoana sa nu imi mai foloseasca identitate?
OLX nu are nici o modalitate de contact direct deci nu pot cere nimanui sa opreasca furtul de identitate. M-am gandit sa actionez in judecata atât OLX cat si pe cel care se foloseste de nunele meu. Sincer, ma gandesc sa cer daune la OLX pentru ca nu actioneaza pentru a impiedica o ilegalitate.