avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate nicku

Activitate nicku

:( Nu a depus nimeni contestatie. Am solicitat in scris executorului eliberarea cautiunii acesta nici nu mi/a raspuns. Am sesizat Camera Executorilor Galati si acestia m/au trimis la judecatorul sindic. Am depus cerere de constatare a nulitatii la judecatorul sindic si acesta si/a declinat competenta in favoarea unei instante civile ..... Acum sa treaca vacanta ca sunt obositi saracii. Asta e.
Ma gindeam sa depun plingere penala impotriva executorului pentru abuz in serviciu, si sa/i cer daune acolo cit cuprinde, pt ca pe cai neoficiale am aflat ca "nu vor muschii lui" sa/mi returneze banii, deci e constient ca trebuie sa/i returneze dar nu vrea.
In contractul meu de chirie exista un articol legat de subordonarea locatiunii, prin care eu locatar accept ca aceasta sa fie subordonata oricarei ipoteci sau altei garantii. Aceasta presupune ca daca se executa garantia contractul meu de chirie nu mai functioneaza? Pot fi evacuat?
M/am inscris la o licitatie a unui bun imobil proprietatea unei firme, am depus cautiune si am fost declarat adjudecatar. Pina sa platesc pretul total firma a intrat in procedura insolventei si am fost anuntat ca orice alte acte ulterioare pe care le voi face in cauza respectiva sunt nule de drept. Prin urmare am facut cerere de returnare a cautiunii depuse.
Executorul refuza sa returneze cautiunea si m/a trimis la judectorul sindic sa constate nulitatea de drept a proc verbal de licitatie. Acesta si/a declinat competenta catre instanta civila. Alta aminare alta discutie.... si eu stau cu banii blocati de 4 luni.
CE SA FAC? Cine greseste aici?
Regula inregistrarii la Adm Financiara nu se aplica doar contractelor dintre persoanele fizice? Aici vorbim de o persoana juridica locator si una fizica locatar.
Sunt locatar al unui apartament proprietatea unei soc comerciale aflata in procedura falimentului. Lichidatorul mi-a trimis o somatie sa parasesc apartamentul in 5 zile ca doreste sa il igienizeze (?!) pentru a-l scoate la licitatie.
Eu am contract de chirie din anul 2000 pe o perioada de 20 de ani, cu planuri de amenajare si investitii aprobate de parti si efectuate in grafic, cu preemtiune la vinzare. In executia acestui contract nu au fost probleme pina acum sub nici o forma.
INTREBARE:
1. Acest contract este nul pentru ca n a fost inregistrat la administatia financiara si la oficiul de cadastru si publicitate imobiliara ?
2. Faptul ca traiesc in concubinaj cu administratora societatii poate afecta in vreun fel valabilitatea contractului?
3. In baza clauzei de preemtiune la vinzarea bunului imobil , lichidatorul nu trebuia sa-mi faca mie o oferta de vinzare inainte de licitatie? Pot anula licitatia pe acest motiv?

Cu multumiri anticipate, Nicu