avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... subordonarea locatiunii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

subordonarea locatiunii

In contractul meu de chirie exista un articol legat de subordonarea locatiunii, prin care eu locatar accept ca aceasta sa fie subordonata oricarei ipoteci sau altei garantii. Aceasta presupune ca daca se executa garantia contractul meu de chirie nu mai functioneaza? Pot fi evacuat?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 18:22, 29 Iunie 2008
Nu puteti fi evcauat din acest motiv, Legea 114/1996 nu prevede prin cazurile de reziliere sau evacuare a chiriasului o asemenea situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract inchiriere eugen82 eugen82 Pentru un contract de inchiriere a unei locuinte semnat pe legea 114/1996, inainte de noul cod civil, pot sa cer rezilierea pentru neplata chiriei de catre ... (vezi toată discuția)
Invocarea exceptiei de neexecutare in contractul de locatiune Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Locatarul nu si-a mai platit chiria de 3 luni , iar acum doreste sa paraseasca locatia inchiriata , desi contractul de locatiune nu a ajuns la termen , ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi nsemeniuc nsemeniuc Exista vreun motiv pentru a nu putea evacua pe loc (eventual cu sprijinul politiei) niste chiriasi care nu au respectat contractul, in care exista mentiunea ca ... (vezi toată discuția)