avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate Titza. Dumitrita

Activitate Titza. Dumitrita

Cum pot sa imi dau demisia la zi pentru ca mi am găsit în alta parte de munca? Menționez faptul ca am avut mai multe neintelegeri cu sefa mea și la actualul loc de munca nu se poarta masca și nici distanțarea sociala. Cum as putea face sa nu am dispute la plecare? Mulțumesc.
Dacă custodia este comuna, cu domiciliul la mine, dar nu scrie în hotărârea de divorț nici un program de vizita,cum ar trebuii sa procedez? Tatăl poate sa își ia copilul când dorește de cuviință sau doar o data pe luna?
Bună ziua, am un venit net de 1400 de lei pe luna și o fetita de 8 ani în întreținere. Pensia alimentara e de 330 de lei pe luna. Am o rata la banca de 670 de lei + afterscholl și masa + utilități + chirie. As putea sa beneficiez de ajutor din partea statului în aceasta situație?
Bună ziua, sunt divorțată și am o fetita de 8 ani. Problema este ca micuța a devenit minge de ping pong între mine și familia fostului soț. După plângere nefondata la politie cum ca o scoate un minor pe fetita de la școală și la protecția copilului ca am lăsat o răcită la școală,acum mi a venit politia acasă pentru o cearta banala mama fiica. I am făcut cadou micuței de curând un telefon și am lăsat o sa vorbească cu tatăl ei și cu bunicii ei, ceea ce a dus la un dezastru total. Micuța nu ma mai asculta, nu mai comunica cu mine.Nu știam ce e cu ea. Și am aflat dintr o conversație telefonica între micuța și bunica ei ca fetei mele ii era băgat în cap ca se muta la bunicii ei. "te luam aici, te muti la școală aici, nu te mai lăsăm acolo" și încă un lucru ce nu se spune unui minor " mănânce mama p... a ta". M am supărat enorm de tare auzind acestea. Și i am interzis sa mai sune in cursul săptămânii doar la sfârșit de săptămână. Sa mai răresc contactul. Micuța la sunat pe tatăl ei și a început sa plânga și sa ii spună varianta ei. Și asa m am trezit cu politia la ușa acuzata ca îmi bat copilul. Întrebarea mea este: pot sa fac ceva sa nu expun copilul la traume? Sa nu fie influențat negativ împotriva mea și sa nu se simta ca și cum e împărțit? Eventual sa îndepărtez cumva pe fostul soț și familia dansului,fara sa afectez micuța. Va rog din suflet ajutați ma !!!