Buna ziua, sunt angajat la o societate , ca lucrator comercial , cu salariu brut de 2500 lei. Am beneficiat 2 luni de somaj tehnic . Dar firma incepand cu 1 iunie desfiinteaza punctul de lucru. Ma poate trece la celalalt somaj fara preaviz? Somajul pentru ce perioada mi-l acorda si cat e suma pe luna? Am o vechime de peste 25 ani . Va multumesc.
Buna ziua, am o,masina cu numere rosii valabile 3 luni , care au expirat pe 11 mai 2020, cu asigurare platita pe 6 luni( expira august 2020) . Programarea pentru rar este pe 21 mai , iar programarea pentru inmatriculare este pe 27 mai. Eu pe,15 mai incep serviciul, si am nevoie de masina pentru a ma deplasa. Din ordonantele militare am inteles ca tot ce expira in perioada starii de uragenta se reinoiesc in termen de 90 zile dupa incetarea starii de urgenta. Deci eu pot sa circul cu numere expirate? Va multumesc
Bună seara, am un SRL, activitate: comerț produse alimentare, punctul de lucru este în curtea interioară a unui spital. În luna martie am încercat să-mi continu-i activitatea și am funcționat până pe data de 25, iar de pe data de 26 martie am suspendat activitatea activitatea, deoarece vânzările scăzu-se cu mai bine 40%. Vă rog să-mi spuneți:
Pe ce perioadă primesc șomaj tehnic?
Contribuțiile cărții de muncă în această perioadă cine le plătește?
Pentru un venit de 2500 lei BRUT, cât este șomajul? Vă mulțumesc
Bună seara, am un SRL, activitate: comerț produse alimentare, punctul de lucru este în curtea interioară a unui spital. În luna martie am încercat să-mi continu-i activitatea și am funcționat până pe data de 25, iar de pe data de 26 martie am suspendat activitatea activitatea, deoarece vânzările scăzu-se cu mai bine 40%. Vă rog să-mi spuneți:
Pe ce perioadă primesc șomaj tehnic?
Contribuțiile cărții de muncă în această perioadă cine le plătește?
Pentru un venit de 2500 lei BRUT, cât este șomajul? Vă mulțumesc
Bună seara, sunt angajat cu contract de munca indeterminat de pe data de 01.03.2020. Societatea la care lucrez și-a suspendat activitatea în perioada aceasta. Beneficiez de șomaj tehnic? Că mi s-a spus că nu. Ce trebuie să fac?
Bună seara, sunt angajat cu contract de munca indeterminat de pe data de 01.03.2020. Societatea la care lucrez și-a suspendat activitatea în perioada aceasta. Beneficiez de șomaj tehnic? Că mi s-a spus că nu. Ce trebuie să fac?