avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... SRL cu activitate: de comerț produse alimentare ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

SRL cu activitate: de comerț produse alimentare suspendata

Bună seara, am un SRL, activitate: comerț produse alimentare, punctul de lucru este în curtea interioară a unui spital. În luna martie am încercat să-mi continu-i activitatea și am funcționat până pe data de 25, iar de pe data de 26 martie am suspendat activitatea activitatea, deoarece vânzările scăzu-se cu mai bine 40%. Vă rog să-mi spuneți:
Pe ce perioadă primesc șomaj tehnic?
Contribuțiile cărții de muncă în această perioadă cine le plătește?
Pentru un venit de 2500 lei BRUT, cât este șomajul? Vă mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 2 Aprilie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: , 12:56, 2 Aprilie 2020
De pe data de 26 martie cand ati suspendat activitatea,

george-neagu a scris:

De pe data de 26 martie cand ati suspendat activitatea,

Pe 26 martie am suspendat activitatea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discutii șomaj tehnic Bună seara, am un SRL, activitate: comerț produse alimentare, punctul de lucru este în curtea interioară a unui spital. În luna martie am încercat să-mi ... (vezi toată discuția)
Soluţia corectă Martonze Martonze Cum trebuie procedat atât în avantajul angajatului, cât şi al angajatorului, în următoarea situaţie a unei mici firme de comert produse ... (vezi toată discuția)
Cod caen magazin mixt adriana121 adriana121 Buna ziua.Am un SRL din anul 2006,cod caen 5221(comert cu amanuntul al fructelor si legumelor proaspete) si as dori sa schimb codul caen pt magazin mixt.este ... (vezi toată discuția)