avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Activitate meteorarlg

Activitate meteorarlg

Răspuns la discuția Examen licenta
Cred ca voi fi nevoit sa urmez cursurile Fac. de Drept.
Discuție Examen licenta
Buna seara! Sunt absolvent al Fac. Stiinte Juridice si Administrative, licentiat in Adminstratie Publica si doresc sa stiu daca pot sa sustin un nou examen de licenta, dar pe specialzare Drept. Daca este posibil acest lucru care sunt conditiile si pasii de urmat? Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Buna ziua! Am urmatoarea speta, sunt abonat Telekom, in data de 06.12.2017, relatia mea contractuala cu respectivul operator de telefonie inceteaza, deoarce contractual dintre cele doua parti a ajuns la final. Astazi, am sunat la relatii client Telekom dorind sa informez operatorul de telefonie ca nu mai vreau sa continui nici un fel de relatie contractuala cu ei. Raspunsul acestora a fost ca eu trebuie sa depun o cerere impreuna cu o copie a cartii de identitate si ca voi fi nevoit ca sa mai astept inca 30 de zile pana se va stinge orice efect cu privire la contractual mai sus mentionat. Intrebarea mea este urmatoare: este normal ca eu, ca si fost abonat care si-a respectat partea contractuala, sa fiu obligat de catre Telekom sa mai utilizez inca 30 de zile, serviciile acestui operator atat timp cat eu nu mai doresc acest lucru?
Conform noului cod fiscal, am inteles ca, daca ai o amenda de circulatie, daca vrei sa platesti impozitul la masina de pilda, suma platita se duce la amenda, si nu la impozit...pana se stinge datoria la amenda. E adevarat? Nu sunt datorii separate?
Buna ziua. In luna septembrie voi achita un imprumut cu ipoteca. Stiu pasii ce trebuie urmati pentru scoaterea imobilului de sub ipoteca. Problema este insa urmatoarea. Casa ipotecata este a parintilor si surorii mele. Cine va face cererea de scoatere de sub ipoteca : eu, cel care a avut imprumutul sau proprietarii? Pot face si eu acest lucru in numele lor avand in vedere ca interesul a fost al meu atunci cand m-au ajutat cu ipoteca? Multumesc
Răspuns la discuția BANCA TRANSILVANIA- cont fraudat
La ora 18.11 am depus banii. Filiala bancii la care am depus bani are program pana la ora 19.00, deoarece este amplasat in Mall. Am depus banii, am facut cererea de rambursare anticipate si atat...de restul trebuia sa se ocupe Sefa agentiei cu care am avut contact. Plangere la Politie am facut. S-a deschis dosar la DIICOT. O sa va tin la current cu mersul lucrurilor. Pana la a cest moment sunt pasata de lucratorii bancii care nu stiu ce sa imi spuna. Am cerut sa mi se precizeze de ce nu mi- s-a operat cererea si am precizat ca este neglijenta in serviciu. Incearca sa se acopere unii pe ceilalti.
Răspuns la discuția BANCA TRANSILVANIA- cont fraudat
Va multumesc!
Răspuns la discuția BANCA TRANSILVANIA- cont fraudat
Nu am primit niciun e-mail de la Banca Transilvania! Niciodata nu deschid mailurile care imi creaza suspiciuni.
Răspuns la discuția BANCA TRANSILVANIA- cont fraudat
Deci imi sugerati ca nu am nicio sansa? Ca eu am ramas fara bani si trebuie sa inchid ochii?
Răspuns la discuția BANCA TRANSILVANIA- cont fraudat
Transferul s-a facut din BT24 direct!