avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Examen licenta
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Examen licenta

Buna seara! Sunt absolvent al Fac. Stiinte Juridice si Administrative, licentiat in Adminstratie Publica si doresc sa stiu daca pot sa sustin un nou examen de licenta, dar pe specialzare Drept. Daca este posibil acest lucru care sunt conditiile si pasii de urmat? Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 19:16, 17 Ianuarie 2020
Cred ca voi fi nevoit sa urmez cursurile Fac. de Drept.
Asa cred si eu dar intrebati la Fac.de Drept daca se pot echivala unele materii ce deja le.ati facut la cealaltă fac., daca exista materii comune...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Master drept Luiza Andreea Luiza Andreea Bună ziua, Nu ştiu dacă am apelat unde trebuie dar îmi voi încerca norocul. Sunt studentă în anul II la ,, Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe ... (vezi toată discuția)
Variante de angajare pentru un absolvent de drept mihaibargaoanu mihaibargaoanu Buna seara. Unde s ar putea angaja un absolvent al Facultatii de Drept? In afara de avocat si consilier juridic unde este f greu de gasit....... (vezi toată discuția)
Invatamantul la distanta in 2008 - nu pot obtine diploma de licenta sermi sermi Buna ziua, In 2005 m-am inscris la Facultatea de drept si administratie publica filiala Madrid din cadrul Universitatii Spiru Haret Bucuresti. Mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)