avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate FeDuke

Activitate FeDuke

Buna seara la toata lumea in primul rand,intreb aici pentru ca legea din punctul asta de vedere mi se pare interpretabila.Daca angajatorul da liber pe 25 ,26,respectiv 1 si 2..sau cheama putini oamenii la munca si eu nu ma numar printre ei,imi poate scadea el acese zile din salar? Pentru ca mie nu mi se pare normal,eu vreau sa muncesc,nu sa pierd bani...De asta cred ca se cheama libere LEGALE,pentru ca tre sa le dai oricum,caz incare le platesti sau ma chemi la munca si mi platesti cu spor sau cu alte avantaje...va rog,astept raspunsuri.,multumesc anticipat.
Inteleg,multumesc mult!
Pai asta era si ideea mea.Sa mergem impreuna la un notar sa-l redacteze.Ma intrebam doar daca se face treaba asta si el in hartie imi recunoaste aceste chestii si imi da un termen, eu dupa pot sa folosesc hartia respectiva impotriva lui?
Am si eu o mica problema...Incerc sa aflu daca vreau sa fac un fel de act de mana,dupa care sa-l legalizez la notar,are vreo valoare? Este vorba de o conventie intre mine si o alta persoana care are o datorie materiala la mine si care se angajeaza sa facem un act de mana si sa-l legalizam,in care sa specificam cat are sa-mi dea,pana cand si ce se intampla daca nu ii primesc pana la acea data.Va multumesc anticipat