avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Activitate Matthew54

Activitate Matthew54

Buna ziua,
Merita in ziua de azi sa faci Facultatea de Drept (UniBuc) ? Ma refer la faptul ca dupa facultate iti poti gasi usor loc de munca sau pe piata deja exista o suprasaturare a celor licentiati in Drept ?
Voiam o abordare mai profundă a problemei, știam și eu de Garda de Mediu. Mă refer la toate procedurile, reclamații, ce alte instituții pot sesiza, dacă puteți să îmi specificați pentru că e o problemă destul de gravă. În plus, dacă deja știți legislația pe baza căreia pot invoca anumite articole de lege.
Mulțumesc !
Bună seara ! Ce instituții abilitate pot sesiza în cazul unor poluări industriale?
Unde pot găsi un model-tip de reclamație îndreptată organelor abilitate pentru protecția mediului, a sănătății publice?
Mulțumesc !
Buna ziua ! Imi puteti spune un portal legistlativ/site unde pot gasi legile si normele aplicate in timp real? Ma orientez mai mult pe partea de legistlatie din sistemul sanitar si educational, norme de desfasurarea a cursurilor, masuri sanitare in scoli, riscuri si coerciție .
In plus, daca aveti dvs. un model de reclamatie spre institutiile acreditate in verificarea respectarii normelor igienico-sanitare, ma refer la structura in sine a reclamatie pentru a fi validă juridic.
Multumesc !
Eu înțeleg din lege, la art.11 o reparație ce constă în soluționarea acesteia într-un interval de 15 zile calendaristice, nefiind specificat exact garanție sau nu. Acum tocmai de aceea am ales să întreb pentru că un termen expus de service nu am, iar estimarea ar fi pe sapt. viitoare.
Eu voiam să știu dacă se poate invoca acel articol și diminuarea costului, pe cale amiabilă, pentru că nu sunt sigur dacă săpt. viitoare înseamnă vineri sau luni.
Buna seara! Am o intrebare cu privire la Legea nr. 449/2003 privind "vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora" .
Pe data de 1.09 am depus un telefon in service, in afara garantiei producatorului (soc mecanic - reparatie contracost). Daca nu se va respecta art.11 , alin.4 din lege cu privire la depasirea termenului de 15 zile calendaristice cui ma pot adresa pentru o reclamatie? Am inteles ca pot cere si reducerea costului reparatiei.
Multumesc !