avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Merita in ziua de azi sa faci Facultatea de Drept ?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Merita in ziua de azi sa faci Facultatea de Drept ?

Buna ziua,
Merita in ziua de azi sa faci Facultatea de Drept (UniBuc) ? Ma refer la faptul ca dupa facultate iti poti gasi usor loc de munca sau pe piata deja exista o suprasaturare a celor licentiati in Drept ?
Cel mai recent răspuns: LuchianSeb , utilizator 18:24, 6 Ianuarie 2021
Eu am facut facultatea de drept si a meritat. Nu pentru bani ci pentru ca asta mi-a placut. Este adevarat ca mi-am gasit foarte greu un servici insa acum practic profesia care imi place. Am colegi care regreta ca au facut facultatea de drept fiindca nu s-au mai angajat in domeniu. Cred ca ar trebui sa va orientati spre o meserie / profesie care va place si atunci totul o sa fie bine. Cat despre situatia locurilor de munca actuale ar trebui sa va ganditi ca daca incepeti acum terminati facultatea peste 4 ani cand situatia o sa fie diferita. Succes.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2021
LuchianSeb, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se merita sa faci dreptul? catalinag catalinag Vreau sa stiu parerile voastre: se merita sa dai la drept? Intreb asta pentru ca de ceva timp ma gandesc sa ma reprofilez, alegand de data aceasta facultatea ... (vezi toată discuția)
Orice sfat e binevenit!!! cypyk cypyk am absovit anul trecut facultatea de drept si pana in momentul de fata nu am realizat nimic cu viata mea , nu mi-am gasit nici macar un loc de munca..., sunt ... (vezi toată discuția)
Doresc sa devin avocat sau consilier juridic anadascalu21 anadascalu21 Buna ziua. Am terminat facultatea SNSPA in 2007, administratie publica, si as dori sa fac facultatea de Drept la Universitate, se poate sa fac doar un an sau ... (vezi toată discuția)