avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Activitate Andabia

Activitate Andabia

Maxim 1 luna la noul angajator.
Buna ziua,
Am o întrebare dacă un angajat a lucrat 2 an de zile la un angajator și s-a mutat la alt angajator iar după 3 zile s-a îmbolnăvit și a ajuns la urgență și a fost operat de urgență. Noul angajator poate sa nu îi plătească concediu medical? Nu a avut întrerupere doar 1 zi.
Buna ziua,
Am o întrebare dacă e legal că un angajat să fie tot pe perioada determinata în aceași companie pe două funcții diferite aproape doi ani de zile?
Mulțumesc.
Buna ziua poate asociația de locatari să de-a in judecata un furnizor de telecomunicații care nu a tăiat cablurile nefolosite pe casa scării și arata urat . Mulțumesc
Bună ziua
Locuiesc la bloc și cei de la apa canal susțin ca scara noastră și mai o scara avem în plus consumat 1000 de m cupi de apa ceea ce ii foarte mult. Contoarele se dau în fiecare luna. Mai mulți locatari nu suntem de acord sa o plătit chiar dacă asociația ne adaugă la cheltuieli. În aceasta situație ce se poate face. Mulțumesc
Bună ziua cum se poate contesta amenda penala. Mulțumesc
Bună ziua as avea și eu o întrebare legat de exemplu dacă cineva are camera doar pentru ușa de la întrare și vecina a venit sa ii smulgă camera și sa forțeze ușa, se poate pune plângere la politie sau ce se poate face îl acest sens.
Bună ziua am și eu o întrebare dacă o persoana a avut un credit și nu la achitata la timp și a fost preluata de un executor, aceasta persoana se mai poate șterge din biroul de credite dacă a plătit suma respectiva.
Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă un vecin de urmărește, iese de fiecare data când vii acasă sau ieși din casa, vine pe la tine pe la ușa, ce se poate face în situația respectiva?
Pe cei de la termoficarea deoarece acestea trebuie sa monteze blocatorul la loc.