avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua poate asociația de locatari să dea in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua poate asociația de locatari să dea in judecata un ...

Buna ziua poate asociația de locatari să de-a in judecata un furnizor de telecomunicații care nu a tăiat cablurile nefolosite pe casa scării și arata urat . Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:35, 26 Martie 2022
Nuse justifica de la bun inceput demers in instanta si costurile aferente
Daca furnizorul este reticent,asociatia de proprietari sa notifice oficial furnizorul sa dezafecteze instaltia-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de inchiriere proprietate comuna-antena telefonie lenu24 lenu24 Daca contractul de inchiriere pentru antena de telefonie a incetat si locatarii nu mai doresc prelungirea contractului, cat timp au la dispozitie cei cu ... (vezi toată discuția)
Am convocat sefinta extraordinara 20/ din locatari iar actuala ... Isabela30 Isabela30 Am convocat sefinta extraordinara 20/ din locatari iar actuala conducere nu vrea sa paraseasca asociatia ce putem face? (vezi toată discuția)
Cerere asociatie locatari Elenalexa Elenalexa Bună ziua! Am o dauna în apartamentul achiziționat. Bănuiesc ca este din cauza coloanei de apa comuna, de exemplu infiltrarea în perete a condensului de ... (vezi toată discuția)